Det är ju ändå alla hjärtans dag

Jag kan inte påstå att jag valde kortet med omsorg eftersom det var det enda som fanns kvar. Men jädrar vad det passade mig och min kärlekshyllning till Gustav.

Jag gick runt i stan för att hitta en present till Gustav och insåg att jag inte gått i en klädbutik på väldigt länge. Jag gör ju inte det längre eftersom jag försöker hålla livet i garderoben minimalistiskt. Det har verkligen varit en träningssak men det har gått bra tycker jag.

Gustav behöver inte heller mer kläder och sen vet jag att han blir glad av saker man kan äta så det köpte jag till honom.

Hur firar ni alla hjärtans? Gör ni det? Jag minns hur jag sörjde att jag var singel på denna dag för många många år sedan. Det var längesen jag var det. Tio år sedan.

 1. Min 7-åring valde exakt likadant kort att skicka till sin mormor och morfar. Gulligt och lite hejjigt😆
  Här firade vi med grekisk hämtmat, en bukett rosor och en biocheck. Lagomt och bra.

 2. Den här dagen var nog mest jobbig när man var tonåring (iof inte varit singel på 10år) och det var så uppenbart att om man inte tillhörde dem populära eller hade vänner som brydde sig så var man rätt utanför.

  Fick ett fantastiskt kort av min 3åring som gjorde min dag – främst för att hon var så stolt och nöjd! 💖

 3. Kan inte säga att vi firar Alla Hjärtans dag, laddar nog lite mer för bröllopsdagen om 3 veckor istället.
  Alla Hjärtans dag är inte en dag som betyder något speciellt för mig. Jag väljer att hellre fira lite extra en dag som betyder något för mig personligen.
  Dessutom har jag blivit lite antishopping och vill inte gärna köpa grejer. Visst är det roligt att få blommor av min man, men han får gärna köpa det en annan dag när de inte är lika dyra och det blir mer av en överraskning.

 4. Jag och min sambo har varit ihop i 10 år. Ingen av oss hade haft något förhållande innan, han var dessutom oskuld. Vi hade varit ihop mer än en månad på vår första alla hjärtans dag men inte haft sex än. Han ville såklart ha det på just den dagen och jag ville inte eftersom det skulle vara en sådan jäkla kliché och så töntigt, vi kan ha det i morgon försökte jag 🙂 men han tyckte det var romantiskt och jag sa att om vi har det kommer han aldrig att slippa undan alla hjärtans dag, det är i så fall en speciell dag för oss. Hehe och så blev det, vi firar första gången vi hade sex varje år nu och så skojar vi lite om hur fort det var över och hur mycket bättre vi blivit haha.
  Annars så skulle det kanske bara vara en vanlig dag, i alla fall vill jag vara cool och tänka så. Alla hjärtans dag är för oss även en barnens dag, de brukar få något av och ge något till sina kärlekar i livet (varandra och vi föräldrar)

 5. Heja dig och som köpte förbrukningsvara som alla hjärtans dags-present! 🙂 Det är ju toppenbra i alla möjliga sammanhang och kan varieras stort utifrån tycke, smak och budget. Hoppas det uppskattades av Gustav också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..