En febrig sak min famn

Godmorgon mina iprentabletter. Hoppas att ni mår bra. Jag har en niokilosbit i mitt knä. Han har på sig kläder vi har fått i vår sjukstuga, så fina. Diddistrumpor från Meandi och en härlig body från Lindex. Tack för presenterna man blir ju så tacksam att man gråter nästan.

Gustav fick lämna barnen idag. Jag har Pascal vi bröstet. Vi tre är fortfarande sjuka men vi bättre mod. Det närmar sig flytt. Jag håller på att beställa köksmöbler, sofforna är redan beställda. Känns så kul! Jag längtar efter att flytta härifrån. Det är smidigt att bo här men vi börjar tro att lägenheten gjort oss sjuka för ventilationen verkar vara direktkopplad till garaget. Det luktar avgaser i ett rum vi inte använder just av den anledningen men även i andra rum. Det kan ju inte vara bra. Vet ni vilka man kontaktar för sådana ärenden?

I övrigt tänker jag mycket på 15×15 kakel som vi ska ha i köket. Blev plötsligt livrädd för att vi skulle ha de uppställt så här.

Känns för mycket tillbaka till 80-tal Bredäng för mig även om det kanske är trendigt nu. Men jag vill ha det så här.

Jag sms:ade arkitekterna och frågade, gissa min lättnad att vi ska ha det som på bilden ovan.

Nu ska jag göra en grönsakssmoothie. Har knappt ätit ordentligt på snart åtta dagar.

 1. Fina kläder han fått!

  Jag blir däremot ledsen – även om jag förstår hur det där med marknadsföring funkar – att människor som har råd att köpa sina kläder själv får kläder.

  Liksom här är jag… ledsen för att jag köpte ”rätt” storlek till min dotter (som inte är ett tält hon kan ha i 1.5år till) för 200kr. Eller de föräldrarna som i helgen kommer att köpa våra avdankade bebisgrejer som egentligen ingen vill ha för priset 5kr/sT.

  Jag hade också varit fel person att få gravidkläder (även om jag som dig blivit tacksam).

  Hoppas du förstår min tanke och inte bara tänker ”missunnsamma surkärring”.

  Krya på er <3

 2. Om det är en bostadsrätt kontaktar ni föreningen som kan hjälpa er vidare. När vi flyttade in i vårat bostadsrättsradhus hade de av en slump en allmän ventilationskontroll av allas hem, eftersom ventilationen går under föreningens ansvar. Tur var det då det uppmärksammades att förra ägaren hade satt in fel sorts köksfläkt som ledde matoset in i garderober mm.

 3. Äsch, går det att makulera denna kommentar så mejlen försvinner? Den blev automatiskt som namn… :-/

 4. Hej Elaine,

  Det är chips-swishar dagen! Du är en stor förebild för mig. Swisha mig gärna 22 kronor så jag kan köpa chips så har du gjort en evig och lojal följare ytterst lycklig. Överlägg gärna till min fördel med tanke på omständigheterna. Tillsammans gör vi världen lite bättre – en chipspåse i taget till folket.

  PS: Har 0.60 kronor på kortet

 5. Kontakta bostadsrättsföreningen om det är en sån ni bor i, annars hyresvärden. Ni kan också ringa kommunens miljötillsyn för att få råd och eventuellt göra en anmälan så att de kan följa upp saken. Kolla upp fastighetsbeteckningen först om ni ska ringa kommunen, t.ex. på hitta.se.

 6. Att kakla i exakt rutmönster gjorde man redan i funkishusen och då snackar vi sent 30-tal och 40-tal.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..