Konsten att prata med alla

  1. Daniel skriver:

    Hej! Hur kommer det sig att både du och Thomas Erikson förespråkar DISA/DISC-modellen som i ett väldigt enhetligt beforskningsperspektiv har funnits sakna något som helst stöd för hypoteserna om de personlighetstyper som ni återger?

  2. Hej Elaine,

    Intressant inslag! Har även läst ”Omgiven av idioter”. Hur kommer det sig att “röda” personer enligt denna modell får ett frikort att trycka ner andra människor? I många exempel kring hur röda beter sig så liknar beteendet härskartekniker. Men genom denna modell kan man glida igenom med att man ändå är en röd personlighet och ”kan du inte ta ett skämt?”. Ska vi inte alltid behandla varandra med respekt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..