Tveksam till det vita

Jag har fått se delar av husets målade väggar och vi har kört halvvägg där det är lite lägre och framför allt lutande tak. Men jag vet inte om jag gillar det. Jag är en konstig filur, vita och grå färger gör mig skeptisk.

Det nya golvet är inte lagt så bortse från det. Det här är rummet mellan barnens rum. Jag tycker den blå färgen är toppen. Men får nästan lust att måla hela väggen blå där dörren till Pascal och Evelyns rum ska vara.

Sen till Pascals och Evelyns rum vet jag inte riktigt. Jag tycker den lila färgen är toppen men elementet bör målas lila också annars känns det mest som ett rum för elementet.

Jag fattar att färglinjen går lägre iom att fönstret sitter lägre, men här vill jag återigen att hela rummet ska få vara lila. Jag verkligen ogillar vitt, det är fint att ha taken i vitt. Men jag kan ha fel, man kanske känner sig helt instängd?

Så fort jag kommer hem ska jag åka till villan och undersöka saken och se om man hinner göra en färgjustering innan golvet läggs. Men det kanske ser toppen ut IRL, vi får se. Alla eluttag kommer att vara svarta.😍.

Vad tycker ni om hälften färg och hälften vitt?

 1. K skriver:

  Förstår inte att det finns inredare som tycker det ser större ut med halva väggarna målade? Jag tycker helt tvärtom. Ögat tänker att väggen är superlåg. Känns rörigt. Så måla! Och elementskydd! Fint att ställa lampa på t.ex.

 2. Annika skriver:

  Satsa på platsbyggda elementskydd.

 3. Klara skriver:

  Måla hela väggarna! Ser inte komplett ut med halv målad vägg.

 4. Kim skriver:

  Vi har halvvägg i barnens rum, vitt och en jättefin lite smutsturkos typ. Väldigt luftigt och skönt tycker jag! Det är ett litet rum och det gör det rymligare. Gör det som känns bäst när du ser hur det ser ut på plats!

  1. Hmm skriver:

   Precis!

 5. Sofia skriver:

  Såg bilderna på Instagram. Fina fönster, men visst ska ni måla vindskivorna i svart också? Passar ju inte med vitt.

  För övrigt håller jag med att ni ska ha en färg på väggen. Ser bara för avdelat ut med två färger och gör att rummet ser mindre ut. Elementet kanske kan bytas ut mot något mer diskret. Tror det kommer att se konstigt ut med samma färg som väggen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..