Älskade vår, tack för att du är här

Jag ser så fram emot dessa veckor. Vi går från ett liv till vårt liv i Älvsjö. Jag tänker att jag ska sluta på Sats och ha allt jag behöver träningsmässigt hemma. Sen ska jag gå till Fredrik två gånger i veckan för att få det där extra. Jag ska skapa nya rutiner. Ställa klockan på 06.00 och träna en timme innan alla vaknar och ordna samt äta frukost. Jag äter ju inte frukost såvida jag inte tränar tidigt. Det tar ungefär tre veckor tills man har fått in nya rutiner men jag tänker att det är lättare om man startar dem på en ny plats som man dessutom väldigt gärna vill vakna upp till.

Jag träffade förresten upp Jaqueline igår för en aw. Det har blivit tre stycken på en vecka. Det är ju inga sena varianter utan från 17.30-20.30 för sen måste jag hem och amma. Gustav blev lite förvånad.

Gustav: jag ser att du är borta tre kvälla denna vecka.

Jag: Jag ser att du var borta på grabbhelg två dygn.

Gustav: Tocheé.

Jag: En garde! 🤺

Hoppas att ni får en fin helg och att tiderna för nytta och nöje fördelas demokratiskt! Vi ses på måndag igen för denna helg ska jag läsa denna bok som ni rekommenderade mig.

Jag har läst 100 sidor och den är så bra och sorglig på samma gång. Vilket liv kvinnorna hade i Sverige för 120 år sedan. Tänk och hoppas att kvinnorna kommer se tillbaka på detta samhälle på samma sätt och säga ”vad sexistiskt det var 2018” hoppas jag de säger med rysningar och glädje över att det inte ser ut så nu.

 1. Leoni skriver:

  Hej! Hur ställer du dig till att Bingo Rimér postar bilder på sina 4 åriga son på toaletten? Både sittande och stånde. Majoriteten av följarna har reagerat otroligt starkt negativt, Bingo svarade det med att posta ytterligare en bild där sonen utför toalettbesök.

  Huruvida man väljer att exponera sina barns ansikten på social media tycker jag personligen är upp till var och en och enskildas situation, men var går gränsen? Måste man dokumentera ett toalettbesök och POSTA det? Jag blev lite illa berörd… Kram

  1. Jag orkar inte gå i polemik med delar av Sveriges etablissemang. Känner inte för att läxa upp dem i hur man respekterar barns integritet. Jag tror att de flesta av oss är förlorade i frågan och därför jobbar jag istället förebyggande för Sveriges alla barn med @treskablinoll . Jag håller tummarna för att Bingos förskola jobbar med integritet och både kan inspirera honom att lägga ut bilder som respekterar barnens integritet. Jag blev själv inspirerad av Isabella Löwengrip att sluta lägga upp bilder på min dåvarande ettåring Matheo. Hon inspirerade mig, hon dömde mig aldrig. Jag tror att det är vägen. Jag kommer inte bjussa skvallertidningar på rubriker som ”Elaine rasar mot Bingo”. Det gör jag inte. Jag jobbar med treskablinoll och hoppas att informationen där ska nå precis alla❤️även Bingo.😃 förskolebrevet.se är en väg dit

 2. Lil skriver:

  Får rysningar när du skriver att du vill sätta klockan på 6 varje dag, själv är jag så nöjd att jag äntligen sett till att jag slipper gå upp innan 9 på morgonen 😀

 3. Martin skriver:

  Du, som aspirerar på att bli en riktig allroundförfattare, MÅSTE sluta skriva ”träffade upp”. I övrigt är det imponerande med 3 aw på en vecka, men är väl sannolikt lättare när en har barnflicka 🤷🏽‍♂️.

  1. Hmm skriver:

   Eeeeh ja visst är det lättare om man har en barnflicka …. men vad har det med Elaine att göra? 🤷‍♀️

   1. Ja det undrar jag med. Gustav ser sig nog som både en man och en pappa i detta fall, inte en barnflicka.

 4. Karin skriver:

  Skön inställning till feminism, så självklart men det var inte det när vi växte upp. Kram!

 5. Sara skriver:

  Hej Elaine, kan inte du skriva ett inlägg om hur du gör med ditt hår som blir på platt och fin? 🙂

  Har du gjort rak permanent?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..