Go’kväll

Hej mina fina människor. Jag sitter på Västerås station med sprängfyllt hjärta av tacksamhet och tuttar av bröstmjölk. Tacksamhet för att jag mötte en sån fin publik som tagit sig till föreläsningen ”Vi måste prata”. På två timmar var värmen så påtagligt att jag faktiskt vågade prata om den svåraste utmaningen av dem alla ”Säga upp bekantskapen med en dålig familjemedlem”. Jag berättade om min pappa och talade direkt till alla överlevare i publiken. Så fint mottagande att jag smäller av. Tack Västerås. 

Dagen har varit så fin på så många sätt och vis. Jag var förbi Buster and Punsch för att köpa en lampa till vår trapp och då råkade grundaren av företaget samt hans fru stå utanför butiken. Jag ville bara säga hur imponerad jag var av deras framgångar och frun till honom kontrade med att hon var imponerad av mitt arbete. Jag blev så glad för att dan hade varit lite sådär med en inte så bra start. Men den fick en bra fortsättning. Ni vet när man just på en dålig dag träffar på riktigt snälla människor. Jag träffade henne utanför Buster & Punsch, sprang in i min älskade Daniela och hennes dotter just idag. Dottern skrämde mig när jag stod och betalade och jag blev så rädd att jag både skrek och blev tvungen att besöka en toalett efteråt. Det behövde inte Daniela för hon kissade nog på sig av skratt på plats.

Jag ta sällskap med Erik Grönberg till Västerås. Av en slump skulle vi på samma tåg, och en snällare person hittar du inte.

Vi pratade om treskablinoll och vad vi ska uträtta denna vecka. Vi tar det vecka för vecka och han har så många visioner och idéer att det inte är klokt.

Sen att dagen avslutades med alla 450 som var på föreläsningen och som jag är säker på kommer prata med sina barn eller barn i deras närhet om integritet.

Denna värld är inte som den promillen nyheterna skriver om varje dag. Världen är bra. Vi ska bara se till att vi påverkar promillen som gör den eländig för många.

Tack för att ni är här och tack alla ni som jag träffade idag. Ni gör att jag får ett fint avslut på denna kväll. Kram

  1. Bästa föreläsningen jag lyssnat på. Jag är helt säker på att du Elaine tog hela publiken med storm!! Tack för att du gör det du gör!! Du är riktigt bra på det!!!

  2. Tack för en fantastisk föreläsning. Mycket inspirerande och väl genomförd. Jag som satt längst fram kunde se i dina ögon hur berörd du blev under tiden du pratade om din pappa och Barnens kamp. Tack för att du orkar prata om det och få oss att förstå 💖💖💖

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..