En bokhylla inom kort

Jag ser så fram emot bokhylla som jag tror kommer vara det sista som monteras upp i huset när vi flyttar in. Som jag längtar va.

Det kommer bli som ett litet valv in till vårt sovrum. Jag ser fram emot att fylla den med böcker lite foton och kanske högtalare. Sen i skåpen längst ned med luckor ska barnen få ha alla sina leksaker ett skåp var sen två som de kan dela. Barnen kommer vilka vara där vi är och det är lika bra att man ser till att bokhyllan inte blir en leksaksbokhylla i de öppna utrymmena. Vi reserverar de stora utrymmena till leksaker direkt. Så hoppas vi att det inte expanderar till de öppna utrymmena.

  1. A-s skriver:

    Hej! Vilken färgkod har ni i ert sovrum?? 😍

  2. SAra skriver:

    Kommer ni ha någon TV i vardagsrummet? Och vart hamnar den i så fall? Går och klurar på en liknande lösning till vårt vardagsrum, men behöver ha en plats för TVn mitt i bokhyllan. Inte lika stylish, men i vårt hus en nödvändighet 😅🙈 (måste tillägga att autocorrect ändrade till ”nördvändighet”, Hahaha!)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..