Från dröm om New England till industridröm

Åh denna stress för slutspurten för huset. Det är så många beslut som togs för ett år sedan som rimmade med drömmarna vi hade rester kvar av då – Ett New Englandhus. Men sekelskiftsdrömmen har förvandlats till industrideömhuset. Jag tror aldrig att vi kommer vilja bo i annat än rött tegel och svart spröjs. Älskar’t.

Men våra val har rimmat med sekelskiftsdrömmen när det gäller val av lampor i badrum. Det känns helt fel nu och jag känner att vi måste byta, Gustav också. Vi kanske är jordens mest jobbiga kunder men vi får ett hem att trivas i och det känns viktigast just nu.

Men jag avskyr att vara den där krånglaren. Så nu letar jag beslag, handtag och lampor till hela huset som andas det ni ser på bilderna nedan.

Har ni tips på lampor så hojta gärna!

  1. Emelie skriver:

    Vi bor också i Älvsjö och tjejerna går på förskola precis intill där. Det ser verkligen fantastiskt fint ut med de svarta spröjsade fönsterna! Drömhus! 😍

  2. K skriver:

    Har för mig att du gillar gubi? De har en del lampor som säkert skulle fungera. Annars tänker jag rökfärgat/grått glas som är så mumsigt.

  3. Moa skriver:

    Long john lampan sååå snygg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..