Det händer grejer

Vi var förbi huset i helgen och Gustav fick för första gången se färgerna på väggarna. Jag har fått ta den pucken men oj så nöjd han blev. ”Det ser riktigt bra ut” sa han. Luckorna har börjat monterats upp och det ser riktigt bra ut. Färgen är underbar.

Jag är väldigt nöjd med beslagen från Buster and Punch.

Det kommer att ske stora förändringar kommande dagar. Nu är det inte långt kvar!

Helvete vad glad jag är att vi inte vann den där budgivningen en bit bort här i Älvsjö.

 1. Helen skriver:

  Så snyggt det blir, älskar färgen. Hoppas ni kommer att trivas med beslagen bara. Vi hade liknande modell men fick byta ut dem då man hängde upp sig HELA tiden. Så irriterande och många kläder som gick sönder. Så nu är det beslag med rundade hörn som gäller här, Inte lika snygga men mindre irriterande!

 2. Jossan skriver:

  Så fint! Vill du dela med dig av färgkoden?

 3. Sofia skriver:

  Vi gjorde om vårt kök för lite mer än 3 år sedan och har den färgen på luckorna. Älskar det fortfarande och är såå nöjd att vi inte tog vitt/grått som alla andra. Det är en sådan värme i köket.

 4. Mona skriver:

  Herregud så snyggt – drömkökpå g. Med risk för att låta ytlig – du skriver ju så himla bra och viktiga inlägg om funkis, rasism, sexism, barns rättigheter osv- men snälla fortsätt också med dessa inredningsbilder och inlägg! Så kul att följa er resa till drömhuset. Önskar jag kunnat göra den resa 🙂 . Men så kul få se er. Kram!

 5. Hmm skriver:

  Så har det nästa alltid varit för mig med. Att den bostaden det blev istället för den jag först siktade in mig på blev så mycket bättre än vad jag trott. T o m när jag bodde i ett annat land där jag efter bara två veckor efter jag kommit dit och kände i stort sett ingen, blev tvungen att lämna bostaden som jag hade ordnat från fjärr och jag trodde var optimal så blev det så mycket bättre med den bostad jag tvingades ta i panik.

  Lever man i väst och inte är barskrapad så tycker jag prylar och praktiska saker brukar ordna sig till det bästa även när man tycker det ser mörkt ut. 😊🌸

  1. Hmm skriver:

   Jag kan väl tillägga att det blir så tror jag mycket beror på hur man som person väljer att se och ta itu med situationer. Väljer man att försöks göra det bästa av nuläget så blir och tycker man ofta att det blir det. (Förutsatt att man har möjligheten så klart. Men även med lite kan man ofta göra mycket)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..