Stefans vernissage

Min älskade Stefan hade smugit in en inbjudan till hans vernissage som jag inte ens fattade vad hans. Så diskret var han och så klumpig var jag. Skämdes ihjäl när jag fick ett ledset sms från honom där han skrev ”Det hade betytt mycket att ha dig här”. Alltså jag dog! Hade inte förstått. Ropade på Gustav, hoppade in i finkläder, en taxi och sen iväg till Stefan.

Han blev så glad att jag kom och jag var så tacksam för att han berättade att han var lite ledsen att jag inte var där. Jag hade inte velat missa hans vernissage.

Han är en sån talang min Stefan! Jag är så stolt. Och det sista jag vill är att göra mina närmsta besvikna.

Sangria har förresten blivit mitt nya när jag är ute. En Sangria och resten cola light. Jag fixar inte mer alkohol än så plus att jag inte vill bli bakis dagen efter.

  1. Malin skriver:

    Kul och skönt att det löste sig, dock kan jag tycka att man nog borde köra med raka puckar så att du verkligen har en chans att förstå, med barn och allt som hör till så har man inte alltid tid för ”diskreta” saker, läsa mellan rader och så vidare. Jag hade hellre velat ha en hederlig inbjudan så jag vet vad det är jag ska boka in i kalendern! 🙂

  2. Sofia skriver:

    Jag älskar mina vänner men har mycket med familj, hus, jobb, vidareutbildning mm. Skulle någon av mina vänner bli ledsna för att jag inte kunde komma på X så skulle jag bli superstressad 😓 Du verkar vara en fantastisk vän som släpper allt och åker iväg, jag skulle hålla hårt i dig om jag vore Stefan 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..