Bråk-lämning

Godmorgon mina palsternackor. Usch vilken dålig mamma jag kände mig som idag. Evelyn ville verkligen inte klä på sig, hon var så arg på mig och inget gick bra. Det är då jag kan känna att ”Evelyn säg bara vad du vill och hur du känner”. Men hon har ju inte börjat prata fullt och just då avskyr jag hennes diagnos och känner mig jätteskyldig för det.

Hade jag varit med i Nyhetsmorgon idag istället för igår så hade det nog inte varit lika högt kvitter från mig. Men jag är glad att jag var där och pratade tillsammans med Olga Rönnberg vars dotter har downs syndrom.

Usch, jag känner mig lite vissen idag. Jag ska till huset, sen träna och sen föreläsa. Jag ska försöka se till att det blir en bra dag ändå.

 1. J skriver:

  Använder ni inte några hjälpmedel för kommunikation? För hennes skull främst. Gick utbildning i AKK idag. PECS hade vart nåt för Evelyn. Läs gärna om det 🙂

 2. Helle skriver:

  Vem säger helt rätt saker vid alla tillfällen man öppnar munnen. Vi är ju inte robotar utan känslor, som tur är. Känslor styr även hjärnan så ibland kommer det saker som inte är menade som de låter. Man får vara förlåtande mot sig själv också. ❤️

 3. Åh tack för ett inlägg som satte ord på precis mina känslor! Vi har en son med autism och där just språket och kommunikationen är svårigheten, och på en dålig dag känner jag precis samma sak. Vad jag hatar den här diagnosen! Men just idag har vi en väldigt bra dag, och det känns som den energi man får en sån här dag kan ta en till månen 💕🌸

 4. Ida skriver:

  Tror du inte att det kan hänga ihop? Tycker nästan alltid det blir en dipp när jag varit i något sammanhang där funktionsnedsättningen på mitt barn varit i fokus. Som att det blir en dipp efter att jag fokuserat på det positiva. Som att hjärnan inte riktigt orkar hålla ångan uppe typ. Gå på kommunikationskurs nu och är i en sån himla svacka som jag tror beror på det. Jättebra kurs men tror att jag kommer uppskatta den när jag gått hela och då kommer jag se vad den har gett mig och mitt barn.

 5. E skriver:

  Man behöver inte alltid räcka till. Ofta räcker det med att bara finnas till ♥️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..