Fascinerad

Om jag fick en sak från män som jag upplever att vi kvinnor inte har, så är det förmågan att somna så fort huvudet nuddar kudden. Detta, oavsett omständigheter. Vi kan ha bråkat och det spelar ingen roll, han somnar.

Den förmågan skulle jag vilja ha. Fan vad jag är kär i Gustav dessa tider. Vi har det alltid bra, men du är det en riktigt bra period.

 1. Här är det som hos er! Min man kan somna hursomhelst pangbom medan för mig kan det ta en evighet! Så den superkraften villhöver jag med!

  Förövrigt så ser det ut som att erat hus kommer att bli så harmoniskt och vackert!

 2. Karin skriver:

  Tänkte på dig idag Elaine.

  Jag klev av flyget med min 3-åriga dotter varpå en man, medelålders och något förfriskad gissar jag, sa ”har du någon fin bikini i din väska?” till dottern. Han fortsatte med att säga att ”mamma var också fin” för att sedan konstatera att det inte fanns nån pappa med (han konstaterade och frågade upprepade ggr). På det viset började vår semester på tu man (kvinna) hand.

  Äckelkänslan hänger förstås kvar och jag tänkte att det borde finnas en app. Ta en bild på avskummet, bekskriv situation och skicka in till myndighet/något säkert.

  Förstår att det finns en del baksidor med en sådan app. Men tänk fördelarna då. Jag menar, VEM FAN frågar en 3-åring om bikini? HUR kan det vara den första och enda frågan? Han måate ju hålla på med annat skit och då skulle han åka fast. Så många äckelmän som en stött på i sina dagar, en del kanske skulle åka fast -värt mer än de som skulle bli felaktigt granskade, tycker jag!

  Kram och tack för allt

 3. Har du lyssnat på Tendens kortdokumentär: ”Ingen ger sig väl på en handikappad?”? Jag kan varmt rekommendera den, och det berör både sexuella övergrepp och funktionsnedsattas extra utsatthet i samhället. /Jessica

 4. Här är en till som ansluter sig till skaran kvinnor som somnar direkt. Jag har alltid sett det som min superkraft att kunna somna oavsett tid på dygnet, var jag är och när jag senast sov. Särskilt med tanke på hur många jag hör som har problem med det, och vars vardag påverkas enormt av att inte få sova tillräckligt. Jag tror också det är denna superkraft som gjort att jag undvikit den berömda väggen, som jag trots allt varit riktigt nära flera gånger.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..