Nedräkning

Godmorgon mina ideella föreningar! Mår ni bra? Jag mår toppen förutom en jämn irritation och glädje över bygget. Det är kul att det går framåt men så finns det saker jag undrar ”men hur fasen tänkte ni här” oh well det ordnar sig.

Vi var precis på möte med Evelyns förskola och det var en bra kontrats till gårdagens lämning. Hennes utveckling går verkligen snabbt nu. Vi är så tacksamma. ”På vissa områden är hon mer utvecklad än hennes jämnåriga” sa pedagogen. Och jag kunde ju inte dölja min stolthet. Jag log så brett att jag höll på att spricka. Man ska ju inte jämföra sig med andra, men jag gav ingen falsk blygsamhet utan sa:

Det är alltid kul att höra att Evelyn är bäst.

Sagt med lite glimten i ögat förstås. Nu är jag på väg till ett Styrelsemöte med Treskablinoll som är omvandlat till ideell förening. Det känns helt sagolikt. I veckan får vi veta om vi får finansiellt stöd för att sjösätta förskolebrevet och dokumentären. Visst är det fantastiskt ändå. Livet känns väldigt bra idag!

 1. Hilda skriver:

  Klart du ska få vara extra stolt över Evelyns framsteg! Alla föräldrar blir ju glada över att höra om sitt barns positiva utveckling. Men kan tänka mig att till ett barn med särskilda behov så känns det extra kul ❤️

 2. Karin skriver:

  Grattis till Evelyns framsteg! och hoppas ni får finansiering.
  Alltså detta med byggare… ibland undrar man verkligen hur dom tänker.
  När vi gjorde om i vårt kök så gjorde dom en jätte ful lösning på ett problem och jag frågade hur dom tänkte. Efter mycket om och men kom det fram att de gjorde på det snabbaste och billigaste sättet. Att det såg för jävligt ut struntade dom i. Ingen yrkesstolthet där inte…

 3. Ennet skriver:

  Vad härligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..