Får Gustav bestämma?

Här kom en bra inredningsfråga värd att begrunda.

Gustav godkänner allt innan jag köper det. Jag älskar hans blå analytiska sida som hittar felen som jag brukar hitta när jag redan har köpt sakerna. Han har ratat massor av saker, alltifrån en färg på väggarna till köksstolar. Jag driver och lägger fram fem olika förslag men han har slutordet i det mesta. Dock är det slutordet bland förslag som jag har tagit fram. Han är dock vägledande i mitt letande och säger att jag ska tänka på takhöjd och annat när jag väljer tex lampor och det gör jag. Vi är ett bra team helt enkelt. Förutom när vi beställde denna tapet tillsammans, men det var längesen nu.

Vem bestämmer inredningen hos er?

 1. L skriver:

  Jag! Helt och hållet jag! Det berättade jag klart och tydligt när vi flyttade ihop, att hemmet är min borg och inredning mitt intresse, att det skulle betyda mycket för mig om jag fick vara ”ansvarig”. Han brinner för annat som han ville ansvara för och där hade vi en deal. Funkar för oss 🙂

 2. Mama skriver:

  Jag och min sambo-to-be har köpt hus för några veckor sen och det planeras för fulla muggar! Vi har nog ganska likvärdiga förslag, båda kommer på idéer (jag har flest då jag har beslutsångest deluxe). Om den ena säger totalt nej så får vi leta vidare efter annan tapet eller vad det nu är. Det ”jobbiga” är att han har sjukt bra smak gällande inredning, både utseendemässigt och praktiskt (jag missar det praktiska ca jämt) så jag ”tyvärr” inser att vi kommer ha ett sjukt snyggt hus 😂 det viktiga är väl att båda känner sig delaktiga och får bestämma, oavsett vem som kläckte idén från början.. I min mening iaf 😊

 3. Kii skriver:

  Jag så klart!

 4. Mia skriver:

  Historiskt sett (typ 50 senaste åren) har ju kvinnor fått bestämma över hemmet.

  1. Elsie skriver:

   Bestämma och bestämma… vi får göra jobbet iaf.

 5. Nina skriver:

  Rent generellt, i allt, är det ju JAG som är projeltledaren av familjen. Från att se till att barnen har rätt kläder i rätt stl till semesterplanering o inredning. Finns ett roligt avsnitt i En varg söker sin podd där de pratar om just det här. Att det oftast är kvinnor som är projektledaren i familjen. Det tar ju mycket tid o tankekraft att vara det. Men det är samtidigt kul att bestämma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..