Bästa dagen ever

Det började med att jag gick till huset igår. Det är så smidigt att åka dit från Liljeholmen. Tvärbanan en station sen pendeltåg en station och sen gå tio minuter. Sen var det så kul att de att de hade kommit framåt. Duschväggarna var på plats både i vårt och barnens sovrum!

Sen har de tagit de första spadtagen för terassen som ska byggas under två veckors tid. Jag längtar tills det där sista fönstret sätts upp, kanske mer än jag längtar till terassen.

Efter det gick jag till gymmet och pratade lite med Paula och träningsmål. Vi skulle vilja ha sexpack till Spanien. Haha! Jag har det under allt!

Sen gick jag till kajen för att ge en present till Mariana som är hemma från Inden och fyllde 37 år.

Nu rapporterar jag en massa men det är liksom slutfasen av huset och allt som händer kanske inte väcker reflektioner men oj vad det gör mig glad!

 1. Ja, mer inredning! 😍 Så fintdet blir, ert hus. Jag måsta fråga om kaklet/golvet i dusch och badrum. Jag söker och söker men hittar inte vilken tillverkare som gjort dem. Måste bara googla fram nåt liknande till vår gästtoalett!!

  1. Sanna skriver:

   Marrakech tror jag det är

 2. Ja mer om huset! Jag älskar inredning och ert hus verkar bli fantastiskt! Vill se varenda vrå 😃

 3. Hmm skriver:

  Glad att du är glad. 💚

 4. Älskar ,älskar inredning som lägg.Så gärna mer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..