Dejt med honom

Den var inte så romantisk men den behövde bli av. Vi har renoverat av bara helvete och är nu nära slutfasen, snart får vi flytta in. Vi kan bara tänka på allt som är kvar att göra, gymmatta ska installeras och en massa saker till. I detta ska vi klämma in en dejt och vara gulligulliga när vi är två fokuserade personer, men fan vad fint att vi ändå försökte.

Jag pratade om lamport och Gustav lyssnade faktiskt intresserat. Vi hetsåt vår mat för att sen bege oss till destination Scalateatern och Annika R Malmbergs show ”Framgång”. Förutom att innehållet och Annika var lysande så älskar jag de informella. Att kunna kliva ur klackarna och faktiskt bara sätta sig på scenen. Bara de bästa klara göra det naturligt och avslappnat som Annika. Hon är bäst!

Så bra den var och så kul det är med personlighetstyper. Gustav är blå och jag är gul, men vi förstår och har lärt oss varandras olikheter. Vi delar den röda färgen men jag är med röd än Gustav.

Vi skyndade hem till mamma efter vår dejt, men hann utbyta två pussar i alla fall. Jag vill göra något ”romantiskt” och svänga förbi huset och se hur mycket de hade hunnit idag. Men Gustav genomskådade mitt drag och sa att så ”romantiska” får vi vara på byggmötet imorgon ändå. Haha. Jag tror inte att Gustav och jag kommer stå omslingrade på de mötet utan mer på hugget och fokuserade.

Har ni också ”det måste bli av dejter” och kanske ”det måste bli av sex”? Är det nödvändigt eller överflödigt tycker ni? Jag tror det är bra så länge ingen känner sig tvingad utan att man gör det för att gnistan kanske behöver tändas med lite ansträngning. Hur tänker ovh gör ni?

  1. Söndags sex! Har vi inte knullat under veckan så gör vi det på söndag. Två barn och ett 10 års äktenskap.

  2. Eva C skriver:

    Ångrar att vi inte gjorde det, min fd man och jag. Våra barn är vuxna nu. Vi var paret med stort P men tappade bort varandra och struntade i, ja tom skrattade lite åt ”umgåsmerensammatillsammans-råden”. Så stabila och eniga var vi. Tyckte vi. Då.

  3. Vi dejtar sällan – pga svårt att hitta barnvakt. Men vi passar på när tillfälle ges. Viktigt har jag insett att inte ha för höga krav på de dejterna. Det får vara OK att sitta tysta mitt emot varandra och äta en god middag som någon annan lagat. Jag vill så gärna ha det där när man sitter och pratar oavbrutet – men det är inte alltid man har något att prata om just då. Prat-dejterna sparar jag till mina tjejkompisar.

  4. Skriv gärna om hinder ni haft i förhållandet om det inte är för privat – eller åtminstone hur en blå och en gul kan samarbeta i ett parförhållande. Jag är blåröd och min sambo gulröd… vi krockar såååå ofta och det är dränerande. Vi har tänkt söka upp parterapi, men kul att höra hur andra blågula tänker. Det är ju inte den enklaste kombon… 🙂

  5. Jag blir så glad och varm i hjärtat när jag läser era dejtinlägg. Vi har aldrig dejtat under våra 5 år, eller vi har hunnit med en konsert och en middag när jag fyllde 30 men man sitter ju oftast och snackar barnen då! Gosh! Haha.. Jag hade önskat att vi hade haft den möjligheten men ser den inte i sikte de närmsta åren. Vår relation hade verkligen behövt we-time, men ibland kommer jag på mig själv att tänka att jag jag inte ens vet hur man gör. Jag har vuxit rätt långt ifrån min sambo iom mitt föräldraskap och det har inte gjort det helt enkelt. Men ibland, nån gång i vardagen ser jag honom på håll och hur han ägnar sig kärleksfullt åt barnen och då minns jag varför jag valde honom även om vi är så extremt olika, inte har några gemensamma intressen och ibland tycker att vi båda är svåra att leva med! Livet är bra klurigt ibland. För mig är inget straightforward men så har jag hört att jag inte är helt enkel att leva med heller.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..