Lite milt stressad

Matheo och jag åkte förbi huset igår innan vi gick och la oss. Och innan vi åkte till huset hade vi en brottningsmatch som hette duga. Gud vad vi skrattade jag och min älskade lilla pojk. Sen spanade vi hus.

Grunden för terassen har börjat byggas. Det känns helt overkligt att vi ska hänga och ha middagar där.

Sen är badkaret på plats i barnens sovrum, nu ska det bara kaklas in.

Jag är så nöjd med de enkla svarta socklarna jag köpte från byggfabriken till groventrén. Det kommer bli så snyggt! Man kan ju skoja till det med andra glödlampor vid tillfälle.

Även finentréns socklar är förberedda.

Lampor i gästrum och bibliotek är uppsatta. De fick samma lampa i mässig eftersom allt kommer att gå i mässing i gästrummen och gästtoaletterna. Resten blir svart.

Nästa vecka bor vi i huset. På lördagen är tanken att vi ska fira Evelyns födelsedag hemma men släkt och vänner. Känns helt overkligt.

  1. Hanna skriver:

    Någon som vet var den fina mässinglampan i gästrummet kommer ifrån? 🙂

  2. Ett litet fel har smugit sig in i din text som fick mig att brista ut i gapskratt. ”Badkaret på plats i barnens sovrum….” 😁 Gött på kvällen när det bara är att doppa dem i vattnet innan de lägger sig….

  3. Hope skriver:

    Vad fint det blir, otroligt😃

  4. Älskade Matheos kommentar om handfaten: ”Vart är pascals handfat”?

  5. Alltså, huset är en sån dröm! Vi har också precis köpt ett tegelhus som vi får i mitten på juli – så peppad! Vad blir det för färg på den färdiga terrassen sen, också svart? Kommer bli oerhört snyggt oavsett. Hur blir det med ljuset in under, kommer de bli väldigt mörkt i rummen under? Vi kan nämligen göra en liknande lösning men oroar mig lite för att terrassen kommer skymma för mycket 🧐

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..