Ett lugn har infunnit sig

Jag känner mig lugn, harmonisk, lycklig. Mobildetox funkar toppen för jag kan bara stå och stirra på en kaklad vägg och känna mig tillfredställd. Matheo är också det, eller alla vi är det.

Men han uttryckte det så himla kul och creepy på samma gång. Haha!

Pappa jag vill aldrig flytta härifrån, vi ska bo här för alltid. Jag vill inte flytta mer. Kan vi bo här hela livet och sen kan ni begrava mig här på bakgården. Men pappa, kan du kolla så att jag är död innan du begraver mig då.

🙈🙈🙈😂🙈

  1. Snälla bjud på en rundtur i huset och tomten 🙂 nu när man följt detta med intresse (konstigt för vi känner inte varandra ju) så känns det tomt att inte få se resultatet. Och jag är bara intresserad rent inspiriationsmässigt för att få drömma mig bort om jag hade råd med hus 🙂

  2. Haha åh alltså, söte vilket citat!!!

    Tänk att ni fått flytta in i ert drömhus. Underbart att barnen också verkar gilla det. Och man kan ju inte låta bli att känna att man vill komma och hälsa på er!

    <3

  3. Hej, så härligt det ser ut och verkar! Ett oombett tips är att växten i fina krukan är en pion, dvs en utomhusperenn som alltså ska planteras ute (finns massa tips på nätet hur pioner ska planteras).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..