Detta eviga krassel

Jag ringde min PT igår för att ställa in en träning och märk min förvåning när jag började gråta. Gustav och jag är träningsberoende, inte på ett dåligt sätt. Det handlar inte om deff eller att gå runt och ”bära kylskåp” utan om att må bra i grunden. Jag har varit sjuk i snart tre veckor vilket betyder noll träning.

Jag ringde min PT igår för att ställa in en träning och märk min förvåning när jag började gråta. Gustav och jag är träningsberoende, inte på ett dåligt sätt. Det handlar inte om deff eller att gå runt och ”bära kylskåp” utan om att må bra i grunden. Jag har varit sjuk i snart tre veckor vilket betyder noll träning.

Det har känts som en ond spiral av att jag är sjuk och att jag blir mer sjuk för att kroppen heller inte mår bra Det är så deppigt att det inte är klokt. Fredrik är så fin och hade full förståelse och föreslog att jag skulle promenera så länge, bara så att kroppen får nån sorts mild aktivitet. Det ska jag. Ut i Älvsjöskogen och spana lite.

Jag fick provsvar från läkaren igår. Det är inte pollen, det är moraxellabakterien. Så nu går jag på antibiotika i tio dagar. Är så rädd att jag tränade en gång på dessa tre veckor en dag då jag bara kände mig lite hes och på bättringsvägen. Kan inte det skada hjärtat för livet?

Blir ni också deppade när ni inte får träna eller har ni en annan rutin som gör att livet fallerar om det inte går ihop? Jag kan tänka mig att Victoria Skoglund skulle klättra i taket likt en exorcist om hennes trädgård plötsligt hade varit borta en dag.

  1. Precis så är det! Träning gör att en mår bra på alla sätt. Älskar dessutom att träna med maken och döttrarna, familjetid deluxe! Krya på dig och försök att nöja dig med ”bara” promenader även om det är svårt.

  2. Jag har många olika rutiner i veckorna för att hinna med allt och ibland kan det bli extra stress när något inte blir som det brukar 😅
    Jag mår bra av rutiner och likaså min 3åring 👍🏽

  3. Nja. Hjärtat blir skadat om du får en infektion etc där pga att du tränar när du är sjuk. Inte lite random för att du tränade när du var sjuk.

    Du kan nog vara lugn. 😊

  4. Stackare! Förstår helt frustrationen över att inte få träna, hate it, men har blivit lite bättre på att acceptera och tänka vad som är det mest hälsosamma. Promenera, äta bra och låta kroppen vila i övrigt är det mest hälsosamma just nu 💕

  5. Blir sjukt deppid och frustrerad när jag känner mig halvkrasslig och inte kan träna. Så har det varit under en lååång tid. Men nu är jag på banan igen och har joggat flera gånger. Det är underbart och blir som en drog och ett beroende. Fylls av positiv energi och orkar med vardagen med ett leende

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..