Godmorgon peeps

Tack för att ni är så omtänksamma och snälla, det verkar som att de få troll vi haft har försvunnit. Himla skönt att ha den där stämningen vi hade från början när jag startade bloggen 2010. Åtta år nu, helt bananas.

Jag är på väg till Nyhetsmorgon där vi ska snacka om hur man vinner vardagsdebatten. Den ser jag fram emot. Mina kollegor på Snacka Snyggt har gjort så bra filmer för att illustrera det.

Ser ni förresten tavlan bakom mig på toaletten. Jag gillar när badrum och toaletter har toaletter. Jag funderar på att ha ett bröllopsfoto i en av gästtoaletterna, haha. Lite som de som brukar ha kungen och drottningen där. Eller så ska vi ha foton på våra vänner eftersom det är gästtoaletter. Eller bli det en förolämpning? Haha gud jag tänker för mycket ibland.

Klockans 08.43 så är jag med i Nyhetsmorgon hoppas att ni vill titta.❤️

  1. Ha ha! Sitter på toaletten och läser att du gillar att toaletter har toaletter, så nu skrattar jag på toaletten! Och inser att min humornivå just sjönk genom golvet 🤔😘

  2. Hej Elaine!

    Såg dig idag på Nyhetsmorgon och fastnade för dina fina naglar. Var kommer lacket ifrån 😊?

    Önskar dig en fin onsdag och sommar ☀️😎!

    Med vänlig hälsning, Hanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..