Lunch on my own och ny möte i stan

Jag har precis ätat lunch i ett älskat litet hörn i köket. Jag ska sammanställa vad elektrikern har kvar att göra imrgn innan jag drar. Ska ta en genomgång i huset nu. Det är lite stökigt må jag säga!

Här är favorithörnet där jag både kan se barn i studsmattan (bästa investeringen) och barn som kryper runt.

By the way så var det denna vardagsrumslampa jag köpte tack vare en följare som kunde min stil. Det kan ni alla tror jag. Tack för alla tips❤️.

Den kommer passa perfekt i vårt vardagsrum särskilt med väggdekon vi har genomgående i huset. Sen är den inte i vägen för bokhyllan heller.

Det känns bra precis allting OCH jag kan verkligen rekommendera grönt på väggarna, alla som kommit hem till oss att det känns så lugnt och skönt!

 1. Hej,
  Frågade på insta-story men testar här nu när du postat bild på den fina väggdekon. Jag har letat efter en sådan sedan du visade den på insta för längesedan i gamla lägenheten, har du namnet på den alt vart den är köpt?
  Ha de gött!
  Mvh
  Hanna

 2. Ett tips, måla doslocken i väggfärgen så slipper du de där vita cirklarna på väggen. Det är de där små sakerna som gör det.

 3. Älskar grönt och är himla sugen på att ha det på väggarna i min nya lägenhet som jag får tillträde till nu på fredag. Aldrig vågat ha annat än vitt på väggarna förut. Vilka gröna nyanser har ni använt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..