Kär i Lina

Titta på klippet så blir ni kära ni med!!

Jag ska spara detta klipp till dystra dagar, vilken underbar människa hon är❤️❤️❤️ själv ser jag inte lika underbar ut idag, men det är svårt att få till selfies när man borstar tänderna.

Jag är på väg till Göteborg på jobb som sammanfaller samtidigt som barnens avslutning. Jag blev helt förtvivlad när jag insåg det så jag bokade om ett flyg och pratade Matheo och förklarade att jag skulle bli cirka 30 minuter sen att jag kommer till picknicken efteråt. Jag bad om ursäkt för det. Han var så fin och förstod. I flera dagar har vi pratat om att jag ska komma 30 min sent så att det blir inom förväntan. Barn kan ta sanningar men falska löften och förhoppningar är det värre med.

Jag måste köpa något till pedagogerna på Evelyns avdelning. Dom har varit helt fantastiska med Evelyn. Matheos avdelning är redan kirrad.

 1. Vi hade första skolavslutningen igår… Trodde i vår enfald att det var som på förskolan med en sång kanske rektorstal och sen klart… Nix 1,5 h tog det… Maken fick åka i ilfart till möte…nästa år tar vi ut semester hela dagen😇

 2. Tipsar om ett gåvobevis på friends.se
  Vi gav ett sånt i går till en mycket uppskattad pedagog. Hon skickade sms i går kväll att det var nog den finaste present hon fått ever.

 3. Jag köpte armband från Childhood till lärarna förra året, kommentar från en av dem: de bästa presenterna är de som gynnar barnen!

  Kram & ha en skön sommar!

 4. Är det inte vanskligt att vara så precis med tiden då du inte kan påverka ev flygförsening? Just med tanke på det här med vikten att inte svika förhoppningar tänkte jag. Håller tummarna för att du hinner i tid och att det blir en mysig picknick!

 5. Äntligen någon som blir glad för att vinna! Tycker skraparna brukar vara så allvarliga annars. Underbar tjej!

 6. Kära Elaine! Vi känner förvisso inte varandra men ingen annan början känns möjlig. Kära lilla barnet Elaine. Om jag kunde ta bort henne från den pappan, om jag hade det, räddat dig från din pappa då. Jag gråter av din text. Kan vi inte bara krama och rädda alla barn från ondskan som skadar dem så långt in så att det aldrig helt kan läka. Vilken förtvivlad tanke eftersom det inte går just nu. Men vi kan berätta och försöka att på alla sätt kämpa för barnens rätt att få leva fredade från våld, mobbning och andra övergrepp.
  Jag läser dina texter varje dag men hädanefter gör jag det med en helt annan känsla. Jag är en som du – en som klarade sig ganska bra trots allt, men jag vet hur det är med det där såret i hjärtat.
  Jag skriver om det nu, lite i taget. Det hjälper mig och jag hoppas att det kan hjälpa andra sedan när det är klart.
  Just nu förstår jag ännu lite mer om hur det går till. Kärlek! ❤️
  Eva Cloarec

 7. Haha, jag blev typ jättestressad av detta klippet 😅. Men jag förstår så klart varför du älskar henne. Håller med om att tilde gör ett riktigt bra jobb 👌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..