Tysta män ni är sopor

 1. Jag kom att tänka på det här inlägget som jag läste nyligen (nedan). Den handlar om separationer och hur vi i Sverige också främjar en separationskultur genom att lämna bort våra barn gråtandes på förskola i alldeles för ung ålder vilket ger psykiska konsekvenser långsiktigt. Båda fallen är djupt tragiska, barn ska inte behöva få stå ut med sådana behandlingar utan ständigt ha rätt till trygghet och sina anknytningspersoner när de är så små. Men det finns en hel del att jobba med på båda fronter, kanske framför allt i USA men också i Sverige där man normaliserar att den vuxnas behov att få återgå till arbetet snarast möjligast är viktigare än att man har ett barn som får en trygg uppväxt och neurologiskt kan utvecklas optimalt. https://hemmaforaldrar.blogspot.com/2018/06/vi-grater-over-barnen-i-usa-men-ser.html

 2. Sonja skriver:

  Haha åh jag älskar ditt sätt att vara provokativ!! Hoppas det är några män som tar åt sig och faktiskt riktar om kajutan en aning! Det behövs!

 3. Ami skriver:

  Bra skrivet, man behöver inte gå ut med de man gör då man gör det för man vill inte för andra👍🏽

 4. B skriver:

  Jag tycker ditt inlägg om män är enkelspårigt, omoget och inte genomtänkt. Alla lever inte i sociala medier. Män i olika åldrar har olika uttryckssätt. Du verkar behöva lära dig att tänka lite längre innan du uttalar dig om alla i en viss grupp.

 5. Elaine jag har alltid undrat om du skulle vara så engagerad i den här frågan om du själv inte blivit utsatt som barn?! Missförstå mig rätt. Men det kanske är ”svårt” för andra människor att engagera sig så som du gör i just den här frågan. Människor är olika. En del skänker pengar till olika välgörenhetsorganisationer, en del jobbar ideellt både i Sverige och utomlands för utsatta människor och en del engagerar sig i fotboll. Som jag tex. Jag lever för fotboll och jag postar inlägg på Facebook om mitt favoritlag, jag checkar in när jag är på match,jag gråter när mitt lag förlorar. Men det betyder inte att jag Inte engagerar mig i andra saker! För det gör jag. Kanske inte i samma utsträckning som du men jag gör det. Men inte på Facebook eller Instagram för att jaga likes. Jag gör det för att jag mår bra av det och för att jag kan hjälpa andra.
  Så man kan faktiskt bry sig utan att skrika ut det på Facebook eller Instagram. Det finns en värld utanför den sociala världen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..