Mina barn

Jag tog mig hem till barnen i matpauserna för att vara med Pascal. Det här med hela dagar ifrån honom känns inte ok, plus att jag fortfarande ammar. Men ungarna. Vilken kärlek de ger. Varje morgon när Pascal och jag går ut till resten av familjen som kommer Evelyn springandes och säger ”Hej mamma”. Sen vill hon gosa en kvart för att sen viska ”tvärbana”. Hon vill att vi ska åka till tvärbanan i Liljeholmen. Lägenheten vi hyrde där hade utsikt över tvärbanorna och hon kunde sitta där och titta i oändlighet. Min älskling.

Och Matheo och jag hade en brottningsmatch som hette duga, gud vad vi skrattade! Sista semesterdagen har börjat. Vemodet. Vemodet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..