Nästan allt är klart inne

Min todo-lista hemma minskar mer och mer. Allt börjar verkligen bli helt klart. Nu kan man ”pynta granen” som jag brukar säga när grovgörat är klart och mat får göra lite fint. Mysigast är nog ändå barnens plan. Det är svårt att få med hela soffan k bild.

Jag köpte två garnpuffar från Ikea till övervåningen, det gifte sig bra med soffan tycker jag.

Några av er undrade var bänkskivorna till kök, badrum och fönster är ifrån. Kul att ni tycker de är fina. Jag är väldigt förtjust i dem med och tycker det är skönt när det är enhetligt.

Bänkskivan vi valde heter Jura grey och det är kalksten. Det är Granitop som är leverantörer och servicen har varit riktigt bra. Jag är inte sponsrad och efter en hel renovering så är det långt ifrån alla leverantörer man kan ge stora ord. Här har de levererat och varit väldigt tillmötesgående med ändringar och diverse. Även fönstren har samma sten som i köket

Det här är för övrigt min favortiplats i vårt sovrum. Brukar sitta här och kika på Gustav genom fönstret när han kör sin träning eller barnen som leker.

 1. T skriver:

  Det ser väldigt fint ut👌skulle dock vara 1ännu finare med ett större bord till din långa soffan

 2. Erika skriver:

  Fint! Hoppas vi får se mer av huset innan du slutar bloggar 💗

 3. Så fint ni har det!
  Ville säga att ofta när jag läser din blogg kommer första stycket två gånger, vet inte om det bara är så för mig?? Läser i safari på iPhone 🙂

 4. Mimmi skriver:

  Det ser fantastiskt ut – vackert, vilsamt och ”hemma”.

 5. Lena skriver:

  Såå mysigt att ligga raklång i soffan och titta upp i himlen genom takfönstret 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..