Farfars grejer

Det tog mig sex år att åka till förrådet där jag lämnat det jag fick med mig från farfars lägenhet förutom fåtöljen. Deppigt var ordet.

Men så öppnade jag kalendern som låg högst upp, den från 2011, året vi gifte oss och året innan farfar dog.

❤️😭❤️

 1. M skriver:

  Jag blir helt tårögd och tänker direkt på min morfar som gick bort förra året. Han skrev också kalendrar och noterade vädret varje(!) dag så jag brukade alltid kalla dom för hans väderkalendrar. Jag har inge heller vågat läsa dom än, inte blivit tillräckligt stark än, men jag ser fram emot den dagen när jag känner atg jag klarar av det. Ska förbi hans grav idag så kändes extra speciellt att se din bild till inlägget just idag.. kärlek!

  1. M skriver:

   Jag och M ovan är två olika M, så ingen spam (ja, förutom att jag nu svarar på min egen kommentar, haha)

 2. M skriver:

  Wow, att han hade sparat alla. Men det blev väl som en sorts dagbok kan jag tänka mig.

  Och vad kusligt att just den där meningen av Lennart Nilsson stod på just den sidan du ville titta på.

 3. Sanna skriver:

  Hej Elaine! Sanna här, vet inte om du minns det men du ringde upp mig för några år sedan och vi pratade lite om din farfar (och jag pratade om min farmor, att jag hade smekt hennes kind och sagt ; ha en bra resa nu <3 )
  Du intervjuade mig inför en bok , men det enda jag kunde minnas ifrån samtalet var ” wow , jag pratar med min bästis som jag ser upp till så mycket men hon har ingen aning om vem jag är , märkligt det där” 😅♥️

  Oavsett , tack för alla kloka inlägg, tack för att du ringde mig, tack för allt du gjort och gör för alla barn ♥️ Och lycka till med huset och ditt nya förhållningssätt till sociala medier , stöttar dig till 100 %.

  Kramar i massor 🤗

 4. Hmm skriver:

  Så fint att få små meddelanden långt efter att han lämnat livet.💜

 5. Emma skriver:

  Som jag kommer att sakna din blogg och dina inlägg om din farfar är något alldeles extra, jag blir alltid lika berörd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..