Lite träning

Vi föräldrar fick vara med idag om barnen ville eller hålla oss i närheten. Jag håller mig i närheten eftersom Matheo ville det. Lite träning på det.

Gungställningen är ett himla bra träningsredskap när man har trx-band!

Nu ska jag duscha och tillbaka till Matheo för att reka att allt är bra!

 1. Hmm skriver:

  Men vem har tagit bilden? 😉 😂 😂 😂

   1. Hmm skriver:

    Wow. Good job! 😊😂👍

 2. AMN skriver:

  Jag beklagar också att en äcklig SD anhängare verkar ha kommenterar här innan mig. Du är en väldigt bra förebild för alla barn eller ungdomar som har haft en tuff barndom. All heder till dig. Kram

 3. AMN skriver:

  wow. Googlade runt lite på föräldrar relationer och jag läste just ditt inlägg om hur du hade brutit med din pappa. Alltså wow. Vilken revelation det var. Så sjukt att samhället ofta skuldbelägger barn som klipper band med föräldrar när det är antagligen föräldrarna som har varit riktiga skitstövlar hela sina barns liv.

  Själv har mina föräldrar varit okej. Jag har dock insett att min farmor är en riktig hagga minst sagt…speciellt nu när jag har blivit vuxen. Min pappa har alltid varit för snäll för att stå upp mot henne. Jag har insett att min pappa har blivit psykiskt mobbad av henne under hela uppväxten vilket har gett han dålig självkänsla.

  Ett exempel är att min farmor förbjud min kusin att ta en bulle till fikat för det inte var bra för figuren (även fast jag fick en bulle). Min kusin har lidit av grova ätstörningar i flera år och är fortfarande underviktig och hade precis börjat bli bättre när min farmor sa det. Min farmor sa det bara för att jävlas. Hon har sagt mycket annat hemskt också. Min mormor är världens snällaste människa vilket har fått mig att inse vilken dålig människa min farmor faktiskt är. Jag har därför valt att inte hälsa på henne nu när min farfar är borta och jag känner inte lika mycket skuld nu när jag har läst ditt inlägg.

  Det är så bra att du upplyser folk att alla familjer är olika och ibland är det definitivt bättre att bryta med familjemedlemmar eller elaka ”vänner” för att inte må riktigt dåligt eller bli deprimerad. Stor kram till dig.

 4. Kekidi skriver:

  Bra grej det där, jag tycker sånt är så bra när man kan komma på att träna ute lite vart som helst. Jag måste träna mer på min ”fantasi” för att se möjligheterna men låser mig lätt.

  Hur har det gått med bloggen förresten, har helt missat om du tillslut ska lägga ner eller inte? Vore ju så trist men samtidigt befriande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..