Good morgon

Jag önskar att jag mådde som igår

Men jag mår så här.

Förkyld deluxe! Men det är bokat för pressbilder idag! Tänker att vi ska vara snabba och att jag inte ska andas på en själ, därav halsduken. Ska vira den runt nyllet.

Såg ni förresten Bellas hus?!😍 helvete vilket palats! Hon förvånar mig inte det minsta. Allt hon sa att hon skulle göra, åstadkomma och bo när vi hängde innan det ens var i horisonten. Well, baam. 😃✨⭐️

 1. linas skriver:

  Bellas hus är säkert coolt för de som gillar den typen av extrema ”hem”/hus.
  Men, vi som följer Bella vet att hon aldrig bor mer än 2-4 år på samma ställe så snart är detta ”schabrak” till hus ute för försäljning.
  Jag själv skulle never vilja bo så, inte ens med min relativt stora familj (make och 3 barn) och då tänker jag Bella som har barnen varannan vecka och på sina barnfria veckor är hon ofta ute och reser och bor på hotell. Kommer hon (och barnen) att njuta av ett jättehus ”på vischan” ?

 2. Elin skriver:

  Gick in och skulle skriva en kommentar på detta inlägg, då var redan namn och mailadress ifyllt och den tillhör inte mig. Vad händer? Vems är namnet och mailadressen?

 3. Åh nej, krya på dig Elaine! Bilderna kommer atr bli smashing ändå <3
  Jag tycker att Bellas hus var sååå fint, en designdröm helt i min tycke och smak! Tycker om det där nordiska, naturinspirerande.
  Men har också dubbla känslor för det…blir ledsen när jag ser all konsumtionshets. Hon hade ju ett jättemysigt, fint hus med vänner runtomkring. Blir ledsen att en del måste ha mer och mer…att det är fult att nöja sig liksom. Tänker då alltså på miljön och hur vår västerländska livsstil kräver så otroligt mycket både av vår jord och av de människor som redan kämpar i fattigdom. Jag har mycket miljöångest, och jag tycker det är synd att de offentliga personer som ungdomar och unga vuxna ser upp till idag är människor som konsumerar, reser, konsumerar, reser…det är inte ett hållbart leverne, men ändå är det livet som hyllas och det livet som räknas. Så ja, mitt designintresse till trots så får jag en klump i magen. Tycker dock ändå att rent objektivt var det ett riktigt ballt hus!

 4. Det är så ledsen om allt har värde i pengar. Kärlek smuler, barn går i två hem och igen detta att flytta bort. Bara för att vi ser hur mycket pengar hon gör. Pengar är javisst bra, men offra mannen och barn därför, lite odd. En kvinna som inte ville sova ensam, fruktade sin egen skugga och nu har fönster från golv till tak. Snart är det höst och mörk och drone utanför fönstret. iiiik. Hoppas allt går bra i alla fall, men gamla väninnor hon har inga. Hoppas hon hade.

 5. Karin skriver:

  Och vem är Bella?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..