Fomo deluxe

Det är inte ett dugg kul att vara hemma. Känns inte som att jag kollar på serier, saknar bara mina barn och känner panik över att jag slutar blogga på söndag PANIK! Särskilt när jag hittade laddaren till kameran och fick ett fint foto på Gustav.

Paniken är bara fear of missing out som jag alltid har när jag är sjuk. Plötsligt allt tid i världen men kan inte vara med på nåt, det suger. Men vad jag ska ta kort med min systemkamera framöver.

Jag kommer saknar er.

 1. L skriver:

  Jeg kommer til å savne deg også! Nå ser jeg fram til å lese bøkene dine, det blir bra! Også blir det kjepmebra når de blir filmatisert som serie og sendes på HBO! Heiaheia!

 2. Sanna skriver:

  Fina Elaine, tycker du gör alldeles rätt i att följa din instinkt kring varat att blogga eller inte blogga. Innan du drar vill jag bara säga att jag kommer sakna dig något otroligt. I en tid av livsstils-influencer har du stått ut med din hjärna och ditt hjärta och hit har jag kommit när jag behöver grundas. Ditt humanitära arbete är otroligt och utan själar som dina kommer vi inte vidar. Tusen tack för all tid och energi du lagt ner här. Du kommer fattas oss. Tack ❤️

 3. Sars skriver:

  Fifan vad jag kommer sakna DIG och bloggen 😫😩😢😭

 4. Ingela skriver:

  Och jag kommer att sakna dig 😢💚

 5. Önskar en ny och en sista hitta-kompis-tråd! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..