Fredagsnöje

Killarna spelar tv-spel..

Och jag har satt upp en ny peg-board i vår gästtoalett! 🙂

  1. Såååå roligt med alla på instagram som trodde att du seriöst vägde mellan share/chair för vadå?! Och inte förstod vad orden blir när man säger dem högt 😂 De måste ju ha undrat vad sjutton du skulle ha dessa ord uppe för, haha!

  2. Sofie skriver:

    mailproblemt forsätter. Verkar mest vara på laptopen.

    /Hmm

  3. Oh hjälp vad trög jag känner mig nu. Läste texten om och om igen, och förstod nada. Köp hav dela tio…. är de nå miljötänk, att man ska dela med sig…? whaaat… ? Fick GOOGLA! Och javisst, Google har svaret. Och Då vart de ju ganska kul, haha, mest för att jag inte fattade :,)

  4. Miro skriver:

    Häromdagen såg jag på The Undateables på Netflix. Det finns ett program i säsong 1 som heter ”Hadyn, Sam and Kali”. Och i detta program får man följa Kali som har Williams syndrom när hon dejtar. Jag blev så berörd av detta avsnitt, framförallt av värmen och kärleken som så tydligt syns mellan mor och dotter när hon förbereder sig för att gå på dejt och vilken fantastisk varm och öppen relation dom verkar ha till varandra. Du kanske redan känner till det men om inte så tipsar jag gärna dig att se det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..