Jobbe

Vad skönt det ska bli med helg trots att det innebär att man är fritidsledare åt barnen. Gustav får ta den rollen för jag måste kurera mig.

Älskar min man asså. Jag tyckte så synd om mig själv och bad honom att gulla med mig lite.

Jag: Gustav kan inte du komma om stryka mig över pannan och fråga hur det är med din lilla hallonbåt.

Gustav garvar, sätter sig och stryker mig över pannan: Hur är det med den här lilla lakritsstången, har hon nåt krut?

Jag garvar och får lite energi. Vill man ha kärlek så är det bara att be om’et. Föreläsningen gick förresten bra. Jag bad mäklarna att bedöma mig om jag skulle kunna sälja ett objekt med min outfit.

Det var fifty fifty, tydligen var det inte tillräckligt fancy skor för att vara mäklare. Byxorna var fel också. Men föreläsningen gick i alla fall hem, trots feber.

Min älskade Marie var med mig som moraliskt stöd och sjuksyrra. Hon proppade mig med vitaminer och mediciner innan jag klev upp.

Hon är en sån fin vän.

På tal om ”marknadsföring” av att vara vegan. Jag har aldrig varit så sjuk så många gånger i mitt liv sedan jag blev vegan. Jag gick förbi René Voltaire för att köpa kosttillskott och probiotika. Så här kan jag inte ha det.

 1. Nytt Mail i min feed. För sjutton fixa detta nu. Som tur är jag snäll. Alla är inte det.

  Undrar dessutom hur detta skulle kunna anföras som en GDPR sak?

  STÄNG NER PLATTFORM TILLS DET ÄR FIXAT!!!!!

  /Hmm

 2. Hmm skriver:

  Förstår inte riktigt vad probiotika ska lösa för dig? Är du fortfarande lös i magen?

  Sedan är det mest dyrt mabojambo då sannolikheten att du köper exakt de bakterierna du behöver är ungefär 1 på 1000.

 3. Otroligt snygg blus! Var är den ifrån?

 4. Marie skriver:

  Återigen ..finns inte något som heter ”slaggprodukter” som kroppen skulle behöva göra sig av med ,fråga vilken läkare som helst ! Bara hittepå!..

 5. Käkar b-vitamin komplex, zink, selen, tar lugols droppar (jod), samt magnesiumspray bara för att nämna några. Och då är jag inte vegan. Kolla upp vulverine (Jenny Koos) på Facebook, hon jobbar som sexualhälsorådgivare med fertilitetsförståelse och brukar skriva en hel del riktigt bra saker kring kvinnohälsa. Många kvinnor i fertil ålder lider faktiskt brist pga varierad kost hjälper inte mot vitaminunderskott (för även om vi äter varierat är maten näringsfattig utifrån vad den kvinnliga kroppen behöver). Och bristen leder ofta till menstruella rubbningar, svår PMS, sköldkörtelrubbningar (hypo/hypertyreos) osv. Jenny skriver mycket om vad man kan göra kring det och ger också konsultationer privat. Jag är övertygad om att hon är en stigande stjärna eftersom hon är den första av sitt slag i Europa och Norden, utbildad i Kanada. Hon driver verkligen en feministisk kamp ända ut i fingerspetsarna – att kvinnor ska få den kunskap och behandling de förtjänar och att sjukvården och samhället i stort ska sluta se kvinnokroppen som defekt. Hon brukar ha föreläsningar i Stockholm också. Så stort tips.

  1. En sak som jag glömde skriva också och som jag fått berättat för mig av ovanstående är att syntetiska hormoner (dvs ex p-piller) också urlakar kroppen på vissa vitaminer snabbare än du lagrar om du går på dom. Det informerar knappast vården om och få barnmorskor vet knappt om det. Så Jennys kunskaper men också tillvägagångssätt att hålla sig a jour med internationella studier som påvisar baksidorna av vilket levnadssätt vi väljer kan vara rättavgörande för hur vi mår.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..