Så var man sjuk

Så himla tråkigt. Jag vill ju ägna de sista dagarnas bloggande åt att vara alert och skriva en massa. Men så vaknade jag upp med feber och snorfabriken deluxe.

Jag ska hålla mig liggandes så jag är pigg till föreläsningen 16.00. Vi föreläsare har inte riktigt alternativet att ställa in. Men det som är bra är att jag står på scen så ingen är i närheten.

Plåtningen igår gick förresten så bra. Jag gillar den nya känslan på korten. En blandning mellan power och snäll.

Jag tror jag hinner visa er innan jag slutar blogga. Måste bara bli frisk. Det drar ihop sig.

 1. Jk skriver:

  Tycker du påminner om Ophra Winfrey på bilderna, inte bara bildligt utan ngt med utstrålningen. Älskar henne…hon är smart, stark, men snäll…en riktig powerkvinna. Tror du är Sveriges version av henne minsann.

 2. bettan skriver:

  Problemet på mama med Mail som inte är mitt är inte löst.

  /Hmm

 3. Anna skriver:

  Det låter säkert jätteknäppt men jag tycker det känns så jobbigt att du ska sluta blogga. Du sprider så mycket fint och din blogg är så bra. Fast jag förstår ju varför du slutar att blogga. Men jag fortsätter att titta in och hoppas att ”Elaine kanska har ändrat sig och beslutat att fortsätta att blogga”…
  Krya på dig!

 4. Ewa skriver:

  Snäll, snygg make och snyggt fixat hår. Power, sättet att sitta?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..