Mama ska åtgärda problemet

Jag har kontaktat it-avdelningen och det ska vara fixat asap. Ber om ursäkt. Nästa vecka kommer allt hamna på min gamla plattform ist. Där ska det inte vara några problem elaineeksvard.se/blog skriv fejkadresser så länge när ni kommenterar . Sjukt obehagligt allt detta.

 1. S skriver:

  Test

 2. M skriver:

  Problemet är inte åtgärdat. Får fortfarande andras nick och mailadress.. 🙁

 3. J skriver:

  Haha.. vilken jäkla galenskap detta alltså! Hur kan man göra detta så himla dåligt? Och sen inte åtgärda heller? ”Hej GDPR vad du hjälpte mkt!” 🙄🙄🤣🤣🤣🤪🤪

 4. Pia skriver:

  Jag får fortfarande upp nån annans mailadress & namn!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..