Godmorgon

Jag packade ner alla sommarkläder imorse. Det var en skön känsla efter denna sommar. Älskar regnet, den friska luften och en aning av kyla. Moster tittade på mammas rönnbär utanför fönstret och sa ”Det blir en kall vinter i år”. Tack gode Gud tänkte jag.

Idag är det den näst sista bloggdagen. Känner mig alldeles handlingsförlamad över allt jag skulle vilja säga till er. Jag hoppas att det lossnar under dagen.

Jag har möte med Acast i eftermiddag för att lära mig mer om poddar. Tar det en massa tid så känns det inte värt det. Men det känns värt att ventilera tankar med er nån gång i veckan på min gamla blogg. Allt annat skulle kännas fruktansvärt sorgligt efter 8 års vänskap. Ja! Vänskap! Ska vi göra ett kompisinlägg innan jag slutar, många har träffat vänner för livet tack vare det!

 1. Jenny skriver:

  Jag kommer sakna dig! Hoppas du gör din podd, tänker att det vore kul om du ibland hade dina vänner som gäster, som tex Stefan eller Crille så får vi känna dig lite från hur de ser på dig. Kram

 2. Mimmi skriver:

  När du berättade att du skulle sluta blogga bestämde jag mig för att sluta läsa bloggar samtidigt. Bra va? Nu läser jag bara tre men jag tror ändå det kan ge mig lite mer irl-tid.

 3. Hej snygging,

  Jag skrev ett långt inlägg för någon vecka sedan men nar jag skulle skicka kommentaren sa raderades allt (använde paddan).

  Jag har last din blogg fran start men har inte kommenterat sa mycket under aren. Jag har dock följt dig hela vägen.

  Jag vill egentligen bara säga TACK. For att du har varit en stor fet frisk fläkt i den, annars sa ytliga, bloggvärld. For att du star for vad du sager. For att du ar en kampe. For att du bjuder på dig själv. For att du ar sa fin mot andra manniskor. For att du erkanner nar du gjort (eller sagt) fel. For att du har bloggat at oss.

  Tack, Elaine. Jag kommer att sakna dig kopiöst mycket. Jag hoppas att du kommer att forsta hur mycket som du har behövts (behövs!!!) och att vi kan fa en lite podd eller nagot likande.

  Kram på dig och dina och ha det sa himla bast.

  Alskar faktiskt dig.

  Anna-Panna i England.

 4. Spännande att du överväger poddandet!! Tror det kan bli ett bra koncept. Och ta i så fall gärna in samarbetspartners! 🙂 Tänker att om det är något som bidrar ekonomiskt är det lättare att prioritera, eller?

 5. Karin skriver:

  Jag har följt dig länge och måste säga att jag blev ledsen när du skrev att du skulle sluta men sen blev jag glad över det. ”skönt att hon ska sluta för då behöver jag inte heller följa”. Din anledning att sluta och få mer tid till annat väckte mig. Jag kan inte påstå att jag sitter jättemycket med mobilen men vill lägga bort den ännu mer. Efter att du meddelade att skulle sluta trappade jag ner att gå in på din blogg och så även på andra, så skönt!
  Så tack för att du slutar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..