Att få ihop sitt liv

Gustav och jag var på Johannes Hansens open session idag med hela kontoret. Mycket känner jag att jag redan grejar, men inte det där med att få ihop mitt liv. Poletten föll ner tillslut. Det var så skönt och det påverkar ju Gustav också. Vi överlever dag för dag. Vi ska försöka vara lite snällare mot oss själva och planera dagarna.

Vi ska sänka ambitionerna och kanske inte träffa allt och alla på helgerna. Börja tacka nej lite oftare för att det helt inte går att få ihop det.

Jag har till exempel inte hunnit få ihop alla de inlägg jag vill skriva innan jag slutar blogga. Men jag VILL skriva dem så jag GER mig själv några dagar till för att skriva dom trots att jag inte får betalt. Det var ändå inte därför jag började blogga. Så pass på det kommer kompisinlägg, husinlägg och mina tankar när jag har lugn och ro. Jag ska bara skola in Evelyn på hennes nya förskola imorgon. Jag är lite nervös men bättre rustad än första gången då barn frågade varför hon såg konstig ut. Det är intesåkonstigt. ❤️

Hoppas ni vill kika in imrgn och höra hur det gick. Stor kram och tack för att ni är med mig

 1. Hur gick de med dokumentären ni gjorde med alla partier? Har inte sett att den kommit ut nånstans och snart är de ju val!

 2. Sarah skriver:

  Men alltså, skit också! Jag har tänkt att jag nog inte kommer att sakna dig såååå mycket. Att jag kommer att överleva, du finns på Instagram osv. Men så plötsligt, när du är så gott som klar, inser jag att jag kommer att sakna ditt bloggande jättemycket.

  Ett gott betyg till dig och en stor, stor kram och tack för allt! Lycka till i morgon och ses på Instagram!

 3. M skriver:

  Kompisinlägg låter spännande!

  Lycka till med livsbalansen.

 4. Hanna skriver:

  Stort tack för alla fina blogginlägg! Läser varje dag och det kommer bli så tomt nu utan dina inlägg.
  Har du några tips på bra/likvärdiga bloggar att dela med dig av?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..