Goooood morgon mina silkesapor

Hoppas ni mår bra! Jag låtsats som att det regnar och att det inte alls är den sista bloggdagen. Det är mammas födelsedag – Grattis mamma – och business as usual tycker jag.

Jag är fortsatt krasslig och tänker att jag nog är det genom hela valrörelsen då det är så mycket jobb för mig. Jag blir sakta sakta frisk, men stress bättrar ju inte på den varan.

Det jag vill allra helst är att hänga med Pascal. Men idag har vi en heldagskonferens med Snack Snyggt och då får jag hänga med kollegorna. Det händer ytterst sällan och jag är så taggad!

Hur mår ni?

 1. o skriver:

  Ha det gott Elaine! Lycka till med allt. Tack för alla tankeväckande inlägg. Vi har inte alltid tyckt lika men du har lärt mig mycket! Kram❤️

 2. Amelie skriver:

  Tack för allt under dessa år! Tack för att du delat med dig av så mycket i ditt liv, dalar och toppar. Började följa dig som 19 åring, nu är jag 26. Under dessa år har du gett mig så mycket visdom, som en storasyster i livet. Tack än en gång!<3

 3. Maggan skriver:

  Så trist att du slutar blogga. Sista dagen jag går in på mama för att se vad som händer. Gärna en blandning av ytligt och viktigt, men inte bara yta och samarbeten utan kritik. Kommer sakna dig och ditt engagemang enormt!

 4. B skriver:

  Tack för allt Elaine!

 5. N skriver:

  Tack för alla år och alla ord!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..