I-landsproblem fråga

Hur stort överkast behöver man till en 210 säng? Finns det nån affär som säljer det? Alla jag har hittat passar bara 180sängar för att det ska se ut så här som jag vill. Till golvet.

B

Jag blir tokig. Samma sak med täcken, lakan och BRA kuddar. Våra kuddar suger. Vi sover alldeles för länge i livet för att sova dåligt. Jag köpte en massa örngott från Hemtex men de jag köpte kändes som att sova i servetter. Hade jag extremt otur? Lakanen från Ikea känns som lakan från Grand hotel i jämförelse.

Har ni tips på vart man kan hitta de skönaste lakanen gudarna har sytt, de skönaste kuddarna, täcket, allt. Hemtex jag är ledsen med de sängkläder jag köpte hos er och täcket. Maj gadd. Täcket rullar ihop sig som en boll i örngottet för att det saknar knytfunktion där man hasar in täcket. Inte heller knappar, det är bara öppet. Och så har ju Ikea och Hemtex helt olika mått så man kan ju inte kombinera ett täcke med deras påslakan. Jag AVSKYR sånt. Haha, pill med cm hit och dit. Vill bara ha ETT mått. Men så valde jag en 210 säng så jag får väl skylla mig själv.

 

 1. Jag köpte alltid lakan från Väveribolaget i Borås. Tror att de finns kvar!

 2. Anna skriver:

  Rekommenderar Himlas ekologiska lakan. De är himmelska! 😉

 3. J skriver:

  Hej,

  Enligt Oprah Winfrey och jag kan bara hålla med så är lakan från Beach House som att sova i en mjuk gammal urtvättad t-shirt. Alldeles underbart! Går inte att sova i annat.

 4. Sophia skriver:

  Vad gäller kuddar skulle jag varmt rekommendera en längre kudde, exv 55*75cm så det finns plats för mer än ett huvud på kudden om ni är flera som sover tillsammans!

 5. Vi har köpt (lite dyrare men SÅ värt) på SOVA-butiken från GANT och Carpe Diem (stavning?j åh dem är verkligen himmelska, både lakan, örngott och påslakan!!
  Dem har ett jätteutbud av kuddar, täcken mm så där kan du med säkerhet hitta det du behöver 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..