Fixar det inte

Jag skulle iväg över natten med några tjejkompisar, utan Pascal. Han är ett år, men jag fixar inte en natt utan honom. Inte än. Jag ammar under nätterna och vi är så nära. Jag försöker peppa upp mig och tänka att det bara är kvinnor som har dåligt samvete och inte klarar av att åka iväg. Jag försöker ”ta det som en man” och iväg i alla fall. Men jag är inte en man. Jag är en kvinna och Pascals mamma. Vi är inte redo för en natt isär, inte än.

Jag skiter i hur saker ska vara och att jag kanske skulle behöva tid med vänner. Det känns inte så. Behöver min bebis❤️ sen är han krasslig också.

 1. Molly skriver:

  Så klokt av dig att lyssna på dig själv, på sin själ och stanna hos din unge!
  Handlar knappas om dåligt samvete skulle jag tro, utan om det unika och vackra man har nära ett litet barn. Sitt lilla barn. Så fint när någon – en mor- vågar/förmår/vill lyssna till detta oavsett vad ”världen” tycker i frågan.

 2. Maria skriver:

  Allt har sin tid. 👍

 3. Anna skriver:

  Åh vad jag känner igen mig i det! Man får lite dåligt samvete hur man än gör, har vänner som så gärna vill iväg på spa weekend eller övernattning men känner bara nej. Jag är inte redo, inte än. Det finns så mycket man kan göra om dagar/kvällar som inte kräver att man är iväg om nätterna och jag är fullt nöjd med det, och för lillans skull står jag ut med lite suck från vännerna. ❤

 4. Mio skriver:

  Starkt och klokt beslut!! Känner precis som du ibland.

 5. ❤ jag har sovit borta från min son (2 1/2 år) en natt, det var på BB med lillebror 🤣 har aldrig längtat så mycket efter en människa trots att jag hade lillebror nära. Instämmer med det fler skrivit innan, gör det som känns bäst för dig ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..