Snart fortsätter vi där resan började

Nu har jag bloggat på andra plattformar ett bra tag, det var 2014 som jag var på min gamla goda blogg som är helt fri från reklam och annat sponsrat. Jag tänkte ta några dagar och avsluta bloggandet där. Det är lite som behöver uppdateras för jag har inte bloggat där sedan 2014, men jag tycker ändå det är nostalgiskt att få komma tillbaka. Och min nya header som Jesper Anhede fotat. Tycker den blev toppen.

Skarmavbild 2018 08 30 kl 15 56 54

Vi ses i mina gamla ”hoods” sista tiden jag bloggar. Jag har lovat ett hitta-din-kompis-inlägg och uppdateringar från hur huset blev. Det löftet avser jag att hålla. Däremellan så kanske ni får ett och annat Elainigt inlägg.

Men det är lite tekniskt som måste fixas innan vi har vår hejdå-tid där. En vecka tänkte jag blogga på gamla bloggen. Det är väl en åtta år gammal blogg värd? Ett goodbye party på åtta dagar❤️

 1. Stämmer det att treskablinoll blev likviderat som bolag i början augusti och upphör? Kommer du fortsätta kampen på något annat sätt?
  Kommer ni släppa intervjuerna ni gjorde med de olika partiledarna, eller finns de att se någonstans redan? Tänker att det vore viktigt att de går att se innan valet?

 2. Ser att likvidation har startat för treskablinoll; men på hemsidan ber ni fortfarande om bidrag? Vem får de pengar som ev swishas?

  1. Du har helt rätt, vi har gjort om treskablinoll till ideell förening ist för Svb. Så svb:t läggs ner och ideell förening startad. X/maria

   1. Vad bra att det fortsätter som ideell förening!
    Och partiledarintervjuerna, kan man (eller kommer man kunna) se dem innan valet? Eller finns de uppe nånstans? Bättre att kunna se något halvdant klippt före valet än något finputsat till perfektion efter valet!

 3. Jag är glad att du fortsätter en vecka till! Blir bara så förvirrad för ibland skriver du att du ska blogga lite på din gamla sida, något inlägg då och då och ibland ska du sluta helt. Jag som vill fortsätta läsa dina inlägg slungas mellan hopp och lite nedstämdhet. Snälla hur ska du ha det? Skulle bli jätte glad för ett inlägg då och då!

 4. Vad kul att avsluta där i den gamla. Inte mer än rätt nä. Men kan fortfarande inte förstå att du verkligen ska sluta? Undra hur det kommer att bli. Men å andra sidan, inget är väl skrivet i sten, man kan alltid börja igen om det är så att man ångrar sig om några månader. Så undra varför man tar det läskigare än vad det behöver vara.
  Det kommer att gå jättebra, du kommer att ha så mycket tid över! 😀

 5. Elaine, din header! Så snygg, den nya som du ska ha på gamla bloggen. Love it, så du, så vacker, så vackert hår!!
  Lycka till med allt Elaine, det kommer att gå bra. <3

 6. Vet inte om min kommentar försvann men vill bara säga att din headerbild är så otroligt vacker, den du ska ha på den nya bloggen. Du ser så vacker ut, ditt hår!! <3

 7. Heja dig. He takes you to new places. The truth, even spoken in peace, is powerful, because He is the truth that chases the darkness away.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..