Snart fortsätter vi där resan började

Nu har jag bloggat på andra plattformar ett bra tag, det var 2014 som jag var på min gamla goda blogg som är helt fri från reklam och annat sponsrat. Jag tänkte ta några dagar och avsluta bloggandet där. Det är lite som behöver uppdateras för jag har inte bloggat där sedan 2014, men jag tycker ändå det är nostalgiskt att få komma tillbaka. Och min nya header som Jesper Anhede fotat. Tycker den blev toppen.

Skarmavbild 2018 08 30 kl 15 56 54

Vi ses i mina gamla ”hoods” sista tiden jag bloggar. Jag har lovat ett hitta-din-kompis-inlägg och uppdateringar från hur huset blev. Det löftet avser jag att hålla. Däremellan så kanske ni får ett och annat Elainigt inlägg.

Men det är lite tekniskt som måste fixas innan vi har vår hejdå-tid där. En vecka tänkte jag blogga på gamla bloggen. Det är väl en åtta år gammal blogg värd? Ett goodbye party på åtta dagar❤️

 1. Anna skriver:

  OJ vad du är lik Oprah på den nya bilden!

 2. Åh vilken fantastisk idé, känns så värdigt att avsluta på den platsen <3

 3. 316 skriver:

  Heja dig. He takes you to new places. The truth, even spoken in peace, is powerful, because He is the truth that chases the darkness away.

 4. Diana skriver:

  Vet inte om min kommentar försvann men vill bara säga att din headerbild är så otroligt vacker, den du ska ha på den nya bloggen. Du ser så vacker ut, ditt hår!! <3

 5. Diana skriver:

  Elaine, din header! Så snygg, den nya som du ska ha på gamla bloggen. Love it, så du, så vacker, så vackert hår!!
  Lycka till med allt Elaine, det kommer att gå bra. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..