Fula knep i politiken och din vardag

Det var så kul att få grotta ner i fula knep i morgonens Fixa Vardagssnacket i Nyhetsmorgon. Det är rätt frustrerande att som retoriker se fula knep användas friskt i debatten. Men det är bra om folk genomskådar dessa. Du kommer förmodligen känna igen en del från din vardag.

Jag tycker det är så synd att härskartekniker förekommer på så många arbetsplatser. Jag skulle vilja att de värsta branscherna kom till min workshop som jag kunde ge folk chans att hantera besvärliga personer snyggt. Den är om en månad, kom!

 1. Fråga skriver:

  Hur mår din farmor?
  Tänker på att de äldre har så mycket vishet att egentligen borde de få ett utrymme att dela med sig av det. Är det någon som gör sånt?

  1. Hmm skriver:

   Såg att du hamnade mitt bland kommentarerna när du följer länken så glöm inte att scrolla både upp och ner. 💕

 2. C skriver:

  Jag har frälst mina arbetskollegor till dina böcker och retoriska tips. XD we like you /jobbar i stor organisation

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..