Godmorgon mina vänner

Gustav och jag har köpt in en kalender vilket gör att vi planerar våra liv två veckor i taget. Det är så skönt för en som blir stressad av dålig framförhållning. Som idag kör jag Nyhetsmorgon i ottan för att komma hem och lämna Evelyn på förskolan.

Sen ska jag träna och in till kontoret för att ha lunchmöte med mina kollegor. Så kul! Jag längtar efter mer kontorstid när bloggen är helt nere.

Ni undrade hur det går med krimboken och barnböckerna. Krimen slipar jag fortfarande. Jag märker att det är lite mycket information som inte driver läsaren framåt. Barnböckerna däremot är på G. Jag hoppas att alla föräldrar oavsett partillhörighet kommer att vilja läsa böckerna för sina barn, att böckerna är partiöverskridande.

Hoppas ni mår bra. Det var fint att läsa diskussionerna kring politiken, att det kan vara så respektfullt trots att vi inte är helt överens.

  1. L skriver:

    Det er spennende med bøkene dine! Hvor mye skriver du om dagen? Jeg også holder på med et manus jeg håper det kan bli bok av.

  2. Diana skriver:

    Ser fram emot att din bok släps, den för barn, är helt inne i att förbättra integritet

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..