”Vad gjorde din pappa mot dig”

När Alexander ställde den frågan så skar en kniv genom bröstet. Jag visste att svarar jag på frågan så kommer jag uppleva allt igen och bli ledsen. Jag brukar inte svara på frågan eftersom det blir en sekundär traumaupplevelse. Det kan vara bra för er som inte blivit utsatta – ställ inte frågan som leder in på detaljer. Men jag svarade i Framgångspodden, för skammen är inte min, den är pappas.

Ni kan höra avsnittet här.

 1. Josefin skriver:

  Har hittat dig genom podden och du är otroligt inspirerande, stark och klok! Nu till en viktig fråga – vilken bok ska man köpa?

 2. Susanne skriver:

  Tack för ett fint avsnitt! Lärde mig massvis och tack för att du delade med dig av din historia <3

 3. Hanna skriver:

  Elaine <3 Så mycket fint och inspirerande du sa i podden.

 4. Hope skriver:

  ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..