Morsning

Gud vad Pascal och jag sov gott inatt, kraschade totalt när jag hade kommit hem från Aftonbladet. Men jag sov inte länge, herregud vad mycket man har att göra. Förstår inte hur jag hann med bloggning 3 gnr per dag förritiden.lilleman och jag.

Dagen har varit hektisk men kul. Jag kommer jobba mer på kontoret iom att jag slutat blogga. Imorgon ska jag var med i Aftonbladet Morgon tillsammans med min mentor Paul Ronge. Vi ska kommentera det politiska läget och hur bisarrt det var att samtliga partiledare höll vinnartal.

  1. SaraH skriver:

    Jag vore nöjd med vilken konstellation som helst av blocköverskridande partier så länge den INTE inkluderar SD. Fin blus! Vart har du köpt den? Ha en bra dag!

  2. Diana skriver:

    haha ja lite bisarrt är det ju faktiskt, blev alla vinnare helt plöstligt. 🙂
    De flesta är rätt förvirrade dessutom med vad detta innebär, jag menar hur blev det ens? Det är knappt att man förstår vem som van. Jaja, huvudsaken är att SD inte får för höga röster eller vinner.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..