Det märks att bloggandet fasas ut

Jag rör mig mer och mer mot Instagram där jag får utlopp för mer plötsliga tankar och kan enkelt lägga upp dem och dela. Vet inte varför det är så mycket smidigare och mindre tidskrävande än bloggen. Med insta känner jag som jag kände med bloggen en början. En härlig ventil för det som kommer till mig under dagen. Alltifrån tårar över nazister till glädje över pussar fråb Evelyn.

Jag kan inte smälta hur mycket kärlek den här tjejen ger mig det är helt sanslöst. Men inte bara hon, Matheo och Pascal också.

Gustav har varit borta på svensexa hela helgen. När han kom hem så fick han ta de två största och jag kraschade i sängen med Pascal två timmar mitt på dagen. Sov som ett barn.

I övrigt har vi firat Crille och läst bra böcker 😊

 1. ebba skriver:

  Såg din instastory ang porrexponering för barn, att åldern var 8 år för pojkar.
  Jag har en son som är 9 år och märker att det pratas mycket sex, knulla osv i skolan.
  Vet inte hur jag ska förhålla mig till det, han frågar mycket här hemma.
  Tycker det är jättesvårt att svara på så det inte blir för invecklat. Tycker han är alldeles för liten för att ens veta vad det är.
  I skolbiblioteket finns det tydligen en bok som är spännande, som handlar om sex och med bilder! Kanske är en bra bok vad vet jag men det är ju för sjutton en högstadieskola han går i.

  1. ebba skriver:

   *lågstadieskola* ska det stå

 2. Stina skriver:

  Förstår inte varför du fortsätter bloggande du skulle sluta. Det ända som hänt är att du uppdaterar mindre ofta och inte får betalt för inläggen

 3. Att följa någon på instagram eller uppdatera via instagrams algoritmer är inte alls kul. Bloggen ska och kan vara ett komplement till sociala medier. Man behöver inte skriva varje dag på bloggen, utan skriva lite då och då. Jag har en blogg och en hemsida, men jag är usel på att uppdatera alla plattformar. Så jag är nog en som är usel på att uppdatera för huvud taget.
  Men jag anser ändå att du kan fortsätta med bloggen som tidigare, men kanske lite glesare inlägg, men kanske en aningen längre i så fall.
  Ha det bra! Tack för att du förgyller de som är annorlunda och har funktionsnedsättningar m.m.

  1. Hmm skriver:

   👍👍👍😊💚

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..