Det märks att bloggandet fasas ut

Jag rör mig mer och mer mot Instagram där jag får utlopp för mer plötsliga tankar och kan enkelt lägga upp dem och dela. Vet inte varför det är så mycket smidigare och mindre tidskrävande än bloggen. Med insta känner jag som jag kände med bloggen en början. En härlig ventil för det som kommer till mig under dagen. Alltifrån tårar över nazister till glädje över pussar fråb Evelyn.

Jag kan inte smälta hur mycket kärlek den här tjejen ger mig det är helt sanslöst. Men inte bara hon, Matheo och Pascal också.

Gustav har varit borta på svensexa hela helgen. När han kom hem så fick han ta de två största och jag kraschade i sängen med Pascal två timmar mitt på dagen. Sov som ett barn.

I övrigt har vi firat Crille och läst bra böcker 😊

 1. Och jag gillar inte de som skriver ”blogginlägg” på insta men som sagt smaken är som baken 😉och man följer vilka man vill eller avföljer.

 2. Hej på dig,
  Snälla kan inte du svara på hur man ska göra:
  När en person man träffar som man ej tycker om så mycket och tex säger ska du gifta dig, äntligen eller när ska du skaffa barn eller är du gravid det var på tiden?? Har hänt mig och blir paff varje gång.. hur kan svara på ett stilrent men samtidigt håll käften sätt. Har läst dina böcker men har ej kommit fram till detta sätt att svara:) tack för din härliga blogg. Kram

 3. fattar inte hur det gynnar dina barn att du i princip bara byter plattform för bloggen men fortsätter på samma sätt. gissar att det är för trevligt med uppmärksamheten helt enkelt ;).

  1. Hon har ju haft blogg och instagram. Nu tar hon bort bloggen = tid sparad.

   Instagram och blogg är ganska olika. Två olika verktyg. Blogg börjar minska då instagram är mer lättillgänglig för läsare. Instagram passar bättre för snabba inlägg i farten, kräver inte så mycket text och är enklare att använda. Detta vet du säkert redan om du tänker efter 😊

 4. Hej Elaine. Jag förstår inte heller varför du slutar blogga här men bara fortsätter på Instagram? Att sitta framför bloggen eller framför Instagram är ju samma sak? Skärmen tar tiden du skulle lägga på dina barn? Är det inte lättare att bara fortsätta blogga?

 5. Att följa någon på instagram eller uppdatera via instagrams algoritmer är inte alls kul. Bloggen ska och kan vara ett komplement till sociala medier. Man behöver inte skriva varje dag på bloggen, utan skriva lite då och då. Jag har en blogg och en hemsida, men jag är usel på att uppdatera alla plattformar. Så jag är nog en som är usel på att uppdatera för huvud taget.
  Men jag anser ändå att du kan fortsätta med bloggen som tidigare, men kanske lite glesare inlägg, men kanske en aningen längre i så fall.
  Ha det bra! Tack för att du förgyller de som är annorlunda och har funktionsnedsättningar m.m.

 6. Förstår inte varför du fortsätter bloggande du skulle sluta. Det ända som hänt är att du uppdaterar mindre ofta och inte får betalt för inläggen

 7. Såg din instastory ang porrexponering för barn, att åldern var 8 år för pojkar.
  Jag har en son som är 9 år och märker att det pratas mycket sex, knulla osv i skolan.
  Vet inte hur jag ska förhålla mig till det, han frågar mycket här hemma.
  Tycker det är jättesvårt att svara på så det inte blir för invecklat. Tycker han är alldeles för liten för att ens veta vad det är.
  I skolbiblioteket finns det tydligen en bok som är spännande, som handlar om sex och med bilder! Kanske är en bra bok vad vet jag men det är ju för sjutton en högstadieskola han går i.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..