Sista blogginläggen på gamla bloggen

Jag vill ha ett värdigt slut utan reklam och spam så ni som är kvar och vill så avslutar vi bloggen där den började en gång i tiden för åtta år sedan.❤️

Följ länken! Tack Mama för den här tiden!

  1. Jisses du ska verkligen sluta blogga. Det känns så skumt. jag har inte följt dig hela tiden men rätt så ofta och sporadiskt. Kommer jag sakna dig? Ja ganska men jag antar att du har kvar Instagram? Det är väl bara bloggen som försvinner, all den där tiden som bloggen tar, det är den man vill bort ifrån. Fasen jag borde ju bara sluta jag med… ser fram emot att få komma till gamla bloggen igen.. dock syns inte bilderna.
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..