ANNONS

1 juli!

/

1V2A1252
1V2A1234
1V2A1228
1V2A1271
Godmorgon från ett regnigt norrtälje! Naturen behöver verkligen detta och jag njuter av att se regnet smattra mot rutorna. Trots det tänker jag tillbaka på värmeböljan och den här dagen i förra veckan. Det enkla i att flytta ut, skippa både smink, kläder och varje-dag-duschen. Jag kräver inga 32 grader men det är härligt med varma vindar och ömsom regn och sol. Nu har himlen öppnat sig och jag hoppas innerligt att de hårda regnet inte fäller allt för många blommor.
1V2A1298
Jag önskar mig många dagar med tvätten utomhus!
1V2A1308
En lek som aldrig går ur tiden – var är Vinnie?
1V2A1317
1V2A1319
Puss mitt minsta hjärta!
1V2A1214
1V2A1210
Vad tror vi om juli då? Vi startar månaden precis som det senaste tre åren med bröllopsdag. Tänk att tiden gått så fort och vi firar hela tre år som gifta! Idag startar ett dygn för bara oss två, så välbehövligt efter en vår kantad av stress, karantän liv och mycket annat motsträvigt.

På fredag fyller Engla 15 år (eh va?) och vidare är det semestermånad, en resa över till pappa på Gotland och förhoppningsvis en månad kantad av blomster, sol, värme och regn i lagom dos. Jag hoppas även att vi kan få Vinnie att förstå den ädla konsten att ta ut sin behov på toaletten denna månad, juni var minst sagt icke fungerande gällande detta.

För dig som är nyfiken så hittar du min bikinitopp (adlink) här och trosorna här. Jag kör 38 i bägge delarna! Önskar dig en fin dag!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Ett galet kål-land!

/

1V2A1895
Så här ser kål-landet ut just nu. För att se hur det såg ut för 28 dagar sedan så klicka er in till det här blogginlägget. Sådan enorm skillnad!
1V2A1903
1V2A1905
Att ta med durkslaget ut och plocka detta är en sådan lyx!
1V2A1932
Nu är det verkligen full-on-kaos i vissa delar av rabatterna. Här har vi en. Kålrabatten. Mini Pak Choien har jag lärt mig att vi inte hinner med att plocka in och äta. Samma sak med blomkålen som ja, är i full blom. Det vi faktiskt äter av är Grönkålen och svartkålen. Detta är något jag helt klart kommer sats på nästa år. Denna är sådd tidigt i år och har således växt till sig väldigt bra redan!

Jag har valt att inte skydda kålen och hittills har det gått bra! Detta är enkom av estetiska själ. Visst att tvestjärtarna har hittat dit men (pepparpeppar) inget annat. Vi får helt enkelt njuta av kålen så länge det varar!

1V2A1874
1V2A1858
Stekt grönkål med flingsalt, zest och saften av en citron tillsammans med nykokt pasta och mängder av parmesan! SÅ gott!

0
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Våra cafémöbler.

/

1V2A1786
1V2A1804
Rosenskära, Phlox, Zinnia, Pion, Honungsros, Fläder, Hundkex och några kvistar från vår Paradisbuske blev gårdagens fångst.
1V2A1802
1V2A1824
Morgonen startade med ett rejält åskoväder och ett följande skyfall. Så tacksamt för trädgården som verkligen behöver detta efter den senaste tidens torka. Veckan ser ut att fortsätta på samma vis och kanske det innebär att jag kommer ikapp lite hemma. Barnen är fortsatt hemma snoriga, ett evighets tillstånd i dessa tider, minst sagt.

En återkomma fråga på min instagram är beträffande våra cafémöbler utanför växthuset. De är en gjutjärnsgrupp som jag köpte för en sisådär tre år sedan hos Ellos. Färgen var mint och vit. Under de tre åren jag haft dem har de inte fått någon given plats utan stått lite avskiljt och inte blivit använda. I år kom jag på den briljanta idén om att införskaffa färg och måla dem i en mer mild ton som harmoniserade med vår övriga trädgård.

Sagt och gjort målade jag dem med Beckers färg Olivblad. Jag använde en färg som är just för utomhusmöbler i metall. Det har funkat hur bra som helst och nu har de fått sin plats här utanför växthuset där vi hänger dagligen.

1V2A1789
Kuddarna med små gula och gröna blommor kommer från Jysk och den magiska linneduken kommer från E. Leijon.
1V2A1819
De drömmigaste parasollet jag vet hittar ni hos Mimou och solcellslyktorna i fläderträdet är från Clas Ohlson.

Nu ska vi se till att ta tag i tvättberget och leta fram dammsugaren som stått och dammat igen den senaste tiden.

0
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00