I Vinnies rum.

IMG_6152
IMG_6155
IMG_6149
IMG_6138
IMG_6122
IMG_6135
IMG_6113
Barnrum. Mitt hjärtebarn alla dagar i veckan! Alla söta små ting, stora som små, blommiga och randiga. Det är verkligen något annat än de övriga rummen hemma. Vinnies rum har ju som ni vet nyligen fått flytta ner en trappa och här inne har det sakta men säkert kommit i ordning.

Nu har en ny liten hylla från Miniroom fått flytta in bredvid sängen tex. Den är gjord av sockerrör och är kanske det finaste jag sett. På hyllan trängs små finheter som tas ner och upp stup i kvarten – som det ska vara i ett barnrum. Sängen har fått sig ett nytt spjälsängsskydd från Garbo&Friends. En tunnare variant som jag verkligen tycker är så härlig! Jag gillar när det blir lite veckigt och ombonat och precis den känslan bidrar det till.

Nya prints har fått komma upp på väggarna också. Två prints som egentligen ska vara till plåtningen nästa vecka men som jag inte kunde motstå att sätta upp. Ni hittar dem hos Vintagefabriken som har så otroligt mycket fint till både barnrummet och hemmet i övrigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

I väntan på solen.

IMG_6030
IMG_6028
IMG_6048
IMG_6056
IMG_6015
Det känns som att tiden går i raketfart samtidigt som den står stilla just nu. Stilla i dagar av ett evigt mörker där solen inte orkar tränga sig igenom blytunga moln. Deppigt är ordet jag febrilt söker efter i detta.

Som jag skrev om sist så börjar julen smyga sig på. En liten stjärna på vårt gröna skåp, bara en sådan liten sak ger julstämning i en lagom dos just nu. Barnen fick även ha på sig sina matchande ren-tröjor idag för att få lite stämning. Det resulterade dock mest i förvirring från Blake som trodde det var julafton idag. Det här med tidsbegrepp är inte riktigt hans grej (om någon 4 årings?) och att säga att något ska ske om en månad blir liksom ogreppbart.

Imorgon lovar väderleksrapporten på lite solglimtar och ingen vore lyckligare än jag! Plåtningen som jag och Caroline skulle göra i veckan har blivit flyttad till nästa vecka så imorgon blir det jobb hemifrån och plåtning av lite olika samarbeten och förhoppningsvis lite inspiration också. När jag tog bilderna här över var det bokstavligen KOLSVART utanför vilket verkligen gör bilderna tråkigt platta. Hur som så bjuder jag på det idag.

Koppen ni ser på bilderna unnade ja mig i en beställning från Royal Copenhagen. Ja beställde en mugg med ett ”C” på i fars dags present till Christian och en till mig fick också följa med. Jag älskar den! Kanske mitt bästa julklappstips?

 1. Hej, Vad har du för adventskalender till dina barn? Har du några tips😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Juldekorationer.

IMG_4578
IMG_4580
IMG_4589
IMG_4582
IMG_4579
Imorse var jag bjuden på något som blev starten för julen 2019 hos oss! Jag var på julfrukost hos Arket och fick testa deras Glögg som de gjort i samarbete med Blossa samtidigt som vi fick kika på alla deras juldekorationer. Jag fick med ett helt gäng av dekorationer och mina favoriter är helt kart alla vackra ornaments i olika färger och även dessa som känns väldigt tidlösa.

När jag väl hade kommit hem med alla juldekorationer så tog jag fram en julstjärna. Varför inte? Det är ändå så överhängande grått just nu så vad gör väl en julstjärna några veckor tidigt? Jag brukar aldrig vara ute i god tid med julsaker annars men i år känns det helt okej. Har du börjat dra fram julsakerna än för att fly mörkret?

 1. Bella skriver:

  Jo, nu har det blivit så mörkt och trist så julkartongerna hämtades in i helgen. Ska börja lite smått att gå igenom och samtidigt hänga upp i fönstren. Det är dags nu att få lite ljus i mörkret. Så fina juldekorationer så jag blev lite förälskad. Måste fråga om den gröna bladkudden i fåtöljen. Finns den att beställa någonstans?

 2. Sofia skriver:

  Undrar också var de fantastiska kuddarna kommer ifrån? 🙂

 3. Sigrid skriver:

  Var har du köpt den söta vita stjärnan? 🙂 Så mysigt inlägg 💕⭐

 4. Anna skriver:

  Jättefina juldekorationer!
  Men kuddarna, åh! Vart kommer dom ifrån?
  Tack för alla vackra inlägg😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..