Från sovrummet.

IMG_8505
IMG_8511
IMG_8514
IMG_8522
Efter en intensivt härlig helg så landar jag här idag. I sängen med datorn och en kopp te. Ser ni mitt nya sängbord som blocketfyndade i förra veckan? Jag var på gång att betsa det men nöjde mig med att rugga upp ytan med sandpapper. Så här har jag legat idag, redigerat bilder, slängt iväg lite mail och tittar på det första avsnittet av Kalifat på SVT. Vilken serie. Mitt hetaste serie tips just nu, helt klart.

Nu har min man varit borta i drygt en vecka. Han har varit nere i Dubai för att köra ett 24h race där. Tyvärr slutade racet med enorma mängder regn vilket gjorde att det bara fick köra några timmar, så deppigt! Jag hoppas han kommer hem med fanan högt och ett gott humör trots det samt 2 dygns försening med flyget, men vem räknar? Igår när Caroline åkte hem efter mysigt häng kände jag bara hur musten gick ur mig och hur jag både fysiskt och psykiskt kände att jag inte riktigt orkade mer. Barnen har varit sanslöst intensiva senaste tiden, Vinnie sover inte ordentligt på varken kvällen eller natten och som grädde på moset så är jag delvis sjukskriven för att jag är utmattad rent psykiskt.

Jag är en person med alldeles för många bollar i luften samtidigt, gärna ett par i varje hand också. Jag har en tendens att prioritera allt och alla före mig själv och det här dragen har gjort att jag stundvis känner mig dränerad på allt. Jag har börjat gå hos en stress coach och ska snart börja i kbt vilket jag tror kommer vara väldigt bra för mig. Jag kör alltid på i hundraåttio utan att stanna upp och faktiskt reflektera och tänka efter vilket inte är hållbart. Jag går ofta runt med ett oförklarligt tryck över bröstet som jag den senaste tiden börjat förstå och kunna hantera bättre men jag har långt till mål. Jag tror de lärdomar jag drar idag kommer vara avgörande för hur jag lever mitt liv i framtiden. En framtiden där återhämtning är en lika stor och viktig pusselbit som allt annat. Där planering och struktur är nödvändig. Jag älskar att vara spontan, låta saker bara ske och hoppa på allt som är kul. Jag är alltid rädd att jag kommer missa något annars. De fungerar till viss del men jag måste börja känna inåt och vara krass. Det är tex fysiskt omöjligt att boka 3 saker på samma dag för att jag inte vill säga nej och göra någon besviken. Det går liksom inte.

Nu har jag vädrat det här som hängt som en dimma över mig sen mitten av december. Jag mår bra men jag behöver verkligen ge mig själv utrymme att skapa bättre förutsättningar för både yrkesliv och det privata. <3

 1. Marie skriver:

  Var rädd om dig! Men jag måste bara fråga, styrketränar du? Och nu menar jag inte lyfta 1 kg-hantlar med biceps 😉 På riktigt, lyft tungt! Det ger såååå mycket energi och endorfiner att man till slut inte vet vad man ska göra av all energi. Och ja, jag var också skeptisk först och sa hela tiden att jag kan inte. Men som jag har ångrat det! Sök dig till närmast CrossFit box! Det gör underverk!

 2. Mimmi skriver:

  Hej, jag gillar verkligen din klädstil. Kan du tipsa om en klädbutik som har kläder i ”din” stil 🙂 Tack för en fin blogg!!

 3. Moa skriver:

  Gud så mjuk, mysigt & härligt sovrum! Och ta hand om dig fina ❤️ Det finns ingen som är så viktig som du för dig själv!

 4. Frida skriver:

  💕 Vart kommer den fina spegeln ifrån?

 5. Annika skriver:

  Ta hand om dig fina ❣️ Och var rädd om dig! 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Nytt år, nya tider!

IMG_7891
IMG_7898
IMG_7921
IMG_7964
IMG_7957
IMG_7971
IMG_7937
I två veckor har hela familjen varit hemma. Vi har verkligen tagit det lugnt, engagerat oss lite extra mycket i barnen och bara haft det mysigt med våra närmaste vänner och familj. Just nu är jag inne i period där jag verkligen är i behov av återhämtning och det är precis vad dessa veckor gett mig. Att viga en dag till Leos lekland, en heldag på skansen, till att läsa böcker ( favoriterna från Mrs Mighetto ser ni här över), spela spel, leka med Play Doh och se film tillsammans. Jag ska inte säga att det varit gnisselfritt på något vis men det har varit fint och det har varit behövlig med en paus.

Jag som alltid har hundra bollar i luften, ett par, tre bollar i samma hand helst, har insett att jag inte heller är mer än människa. Det är en otroligt nyttig insikt och jag känner att jag till viss del lyckats landa dessa veckorna, även om vägen till ett harmoniskt liv där var sak får sin tid antagligen är längre än jag tror. Kanske att jag aldrig kommer komma dit med min personlighet men jag vill komma till en plats i balans. En plats där allt har sin tid och där jag lär mig att säga nej. En plats där jag tror på mig själv och det jag gör. En plats där jag duger som jag är och att det inte krävs en ny möblering, ommålning, nya saker och spännande vinklar för det. En plats där återhämtning också får sin del.

I vår har jag så otroligt mycket spännande på gång. Så många projekt och samarbeten som ska ros i land. Jag är så spänd och pepp inför detta och jag tror att en stor del i att jag vågar allt det här som komma skall ligger i min kompanjon tillika vän och en gnutta själsfrände om jag får slå på stora trumman – Caroline. Att ha någon att dela saker med i arbetslivet när man jobbar som frilans känns som en stor lycka i mitt liv sen vi träffades. Jag hoppas ni hänger med på vår resa!

 1. Emma skriver:

  Vilket fint inlägg! Måste bara fråga vart den ljuvliga lampan som kikar fram i hörnet är från? 🙂
  Ta hand om er alla!

 2. Vad roligt att höra att du kunnat få återhämta dig och bara umgås med barnen. Så välbehövligt ibland ❤

 3. Ebba skriver:

  Vart är blusen ifrån? 😍

  1. Emsloo skriver:

   Från Shop Doen! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Vackra paket i tapet.

IMG_7617
IMG_7619
IMG_7612
IMG_7626
På julafton la jag upp den övre bilden på instagram. Jag fick då mängder av frågor om inslagningen av dessa paket. I år har jag inte använt en centimeter av vanligt slit och släng papper utan har slagit in paketen i vackra tapeter och en del även i tyg. Jag är den personen som sen på julafton sitter och tar tillbaka vackra band och papper för återbruk, det ni haha.

När jag tapetserar så blir det alltid spill över så detta har jag sparat till just detta ändamålet. Hur fint? Tapeterna jag använt kommer ni få se mer av hemma hos mig framöver, mer än så kan jag inte avslöja! När det kommer till paket i tygbitar så är det helt enkelt tyg som kommer från påslakanspåsar, någon snuttefilt som inte använts osv. Allt i tygväg fungerar skulle jag säga. När det kommer till den här sortens pyssel så är det enkom fantasin som sätter gränserna.

 1. Snygga paket😍 blir alltid lika snyggt att slå in paket i tapetrester och både ekonomiskt och miljövänligt! Ser fram emot att se var resten av tapeterna har hamnat😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..