Energiboost

helg

Med 12 (eller 10, eller kanske 14..) veckor kvar till lille B bör kika ut så njuter jag verkligen av helger som denna. Lugna, mysiga helger med lite extra guldkant. Jag får en riktig boost av det!

Gårdagen spenderades ute i skärgården på en tre timmars brunchkryssning med sikte på Vaxholm. God mat i mängder och härligt sällskap av Christians familj. Jag kan verkligen rekommendera det för er som har en lördag eller söndag att fylla med något lite extra.

Till kvällen hade vi ordnat med barnvakt och var ute och åt en skaldjursplateu, to die for, med min syster och hennes man.

Alltså så mycket smarriga saker som jag åt igår har jag nog inte ätit sammanlagt under de senaste 7 månaderna! Jag skippade dock ostronen och skyllde (glatt) på min inneboende. Ärligt så vet jag inte riktigt hur det är med ostron under graviditeten? Jag är ju inte direkt något fan så ja överdrev inte mitt sökande direkt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..