ANNONS

In public

/

IMG_8367
IMG_8368
IMG_8369
I onsdags packade jag för första gången in mina två (hur galet är inte det att skriva!?) barn i bilen för att åka och handla.

Barnen fick presentkort på HM i julklapp och planen var att Engla skulle kika på kläder inför skolstarten. Tyvärr var det rea-yra och nyheterna för säsongen hade inte landat i butik ännu. Vi passade istället på att ta en riktigt gofika och jag att premiär amma in public!

Med Engla landade vi aldrig riktigt i amningen och det gick aldrig helt smärtfritt, tyvärr. Den här gången har det tack och lov fungerat från start och B är ett riktigt litet matvrak!

I alla fall så gick amningen ute väldigt smidigt! Än så länge kör jag fortfarande på amningsbh och för smidigheten även amningströja. Jag hade en tunn gallerfilt över B för lite lugn och ro men även för att bespara omgivning en boob-flash, haha.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00