ANNONS

I love lax

/

IMG_0701
En riktigt favorit här hemma är lax. En klassiker är lax i ugnen med diverse topping. Det behöver liksom inte vara svårare än en lättare kylskåpsrensning för att få till en grym middag.

Igår körde vi färsk lax med ört & vitlöks philadelphia, riven citron, citron saft, salt & peppar, färs oregano och en gnutta cayenne peppar.

175 grader i ugnen och voila! Svårare behöver det inte vara att få till en grym lax. Jo, förresten, a och o är att ha en stektermometer i som inte får gå över 56 grader, då blir laxen perfekt saftig.

(Tilll laxen körde vi stekt zucchini, sallad, citronsås och lite pasta som var helt överflödig).

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00