ANNONS

Mammaledig

/

IMG_0789
IMG_0782
23
24

Baby B tyckte att det var lagom att slå upp sina små blå prick klockan 5.00 imorse. B tyckte också att det var läge att jag skulle joina  honom då han använde sin allra vackraste, höga, ton till att väcka mig.

Vid 9.30 var loppet kört och en liten B var såklart övertrött delux.  Efter en snabb frukost packade jag ner B i vagnen, F i kopplet och begav mig ut på en två timmars promenad. VÄLDIGT hurtigt för att vara mig.

Sen har dagen liksom bara gått. Lite huvudträning på sängen med kudde under (han är inget fan av att ligga på magen, så det blir korta stunder), lite kickande i babygymmet så man vips hamnar utanför och sen en powernap på det.

En rätt typisk dag i mamma-ledighets-träsket. Imorgon är det andra bullar, då ska den här mamman ut på vift. Hjälp.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00